Clinic

Merken bouwen in de wereld van B2B

Datum en locatie:
Leusden

We nodigen je graag uit voor de clinic 'Merken bouwen in de wereld van B2B' door Maartje Grossouw in Leusden. 

Merkenbouw in B2B

Ontdek op 24 juni waarom emotie en magie nodig zijn bij het bouwen van een B2B merk. Vaak wordt dit over het hoofd gezien en daarmee laten we als merkenbouwers belangrijke zaken liggen. Als we die wel oppakken dan leveren de andere inspanningen op het gebied van communicatie ook meer op.

Wat kan je verwachten?

Naast de theorie over emotive branding en het 23+1 model deelt Maartje inspirerende B2B cases en laat ze zien hoe ze dit zelf heeft toegepast bij verschillende organisaties. Daarnaast ontdek je hoe je jouw directie en collega’s van finance kunt overtuigen van het nut van het toevoegen van emotie aan je merk.

Voor wie?

Deze clinic is voor iedereen die in B2B op een marketing/ communicatie-afdeling werkt en meebouwt en werkt aan een organisatiemerk of een productmerk.

Over Maartje Grossouw

Maartje heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het bouwen van merken in de HR- en softwaresector. Momenteel helpt zij via Marcommit organisaties met slimme Marketing- en PR strategieën. "Van branding en corporate communicatie tot interne- en marketingcommunicatie. Ik geloof namelijk dat als je deze zaken goed op elkaar afstemt je een beter resultaat krijgt."

Maartje Grossouw over merkbouw in B2B tijdens gratis clinic

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Deze clinic is op locatie en zal niet worden opgenomen.

WAAR IS DE CLINIC?

De clinic vindt plaats op onze opleidingslocatie in Leusden. Bekijk de adresgegevens & routebeschrijving ››