Clinic

Merken bouwen met lef

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Merken bouwen met lef” door Valéry Gresnigt.

Onderscheid je merk van de rest

De gevestigde orde challengen en jouw merk onderscheiden van de rest. Een mooie opgave maar geen gemakkelijke.

Hoe zet je een nieuw digital first merk in een verzadigde markt? En dan met lef? Hoe zet je de marketingmix in? Wat zijn de valkuilen? Hoe bouw je je team?

Wat kun je verwachten?

De clinic wordt verzorgd door Valéry Gresnigt. Hij is verantwoordelijk geweest voor de introductie van het merk Polestar. Hij heeft het merk in Nederland uit mogen rollen en dat is niet zonder slag of stoot gegaan. Er is veel succes geboekt maar er zijn ook fouten gemaakt. Hoe zet je een gloednieuw digitaal merk eigenlijk in de markt? Hoe maak je content? Welke partners sluit je aan? En welke rol speelt lef daarbij? Learnings voor bestaande en nieuwe merken komen aan bod.

Een hele praktische clinic met veel voorbeelden uit het veld. Met duidelijke cases en heel veel interactie. Opletten dus. Het zal beslist niet saai worden.

Voor wie is deze clinic interessant?

Deze clinic is interessant voor B2C marketeers, zowel junior als senior level.

   Over Valery

   Valéry is een creatieve marketing strateeg. Zijn ervaring in Brand Building, Marketing, PR en Events heeft hij opgedaan bij bedrijven zoals L’oréal, Pernod Ricard, Tele2 en Vice. Hiernaast heeft hij ook aan agency en publisher zijde gewerkt, wat hem een allrounder maakt. Als Head of Marketing & PR bij Polestar heeft hij het nieuwe digital first automerk mogen lanceren en is hij in zijn huidige rol van A tot Z verantwoordelijk voor alle consumer facing communicatie.

   Valéry Gresnigt

   Veelgestelde vragen

   Wat zijn de kosten?

   Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

   Ik kan er niet bij zijn op  het tijdstip van de clinic, kan ik de opnames ontvangen?

   Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

   Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

   Wanneer ontvang ik de inloggegevens tot de live-stream?

   Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

   Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.