Clinic

Met neurowetenschap naar resultaat in innovatie

Datum en locatie:
Leusden

We organiseren de gratis clinic “Met neurowetenschap naar resultaat in innovatie" met Michiel Ykema.

Hoe kan je neuroprincipes toepassen om een cultuur van creativiteit en verandering te bevorderen?

Innovatie en verandering zijn essentieel voor elke organisatie anno 2024. Maar hoe bevorder je een cultuur die deze processen ondersteunt en stimuleert? Hoe overwin je de barrières en uitdagingen die innovatie en verandering vaak in de weg staan? En hoe maak je gebruik van de kracht van je natuurlijk gedrag om je creativiteit en probleemoplossend vermogen te vergroten?

In deze praktijkgerichte workshop leren we je hoe je op een gestructureerde manier resultaten kunt boeken met innovatie en verandering, gebaseerd op de cultuur van je organisatie en je eigen vaardigheden. Je leert hoe je neurowetenschappelijke principes en tools kunt toepassen om het gedrag en de mindset van jezelf en anderen te begrijpen en te beïnvloeden, en hoe je een positieve en stimulerende omgeving kunt creëren die innovatie en verandering bevordert. Je zult ook ontdekken hoe je innovatieve, agile methoden kunt gebruiken om ideeën te genereren en te testen, en hoe je ze effectief kunt implementeren en opschalen.

Wat komt er aan bod

  • Hoe je jouw eigen innovatie- en verandervermogen en dat van je team kunt beoordelen en verbeteren

  • Hoe je wetenschappelijke tools en technieken kunt gebruiken om jezelf en anderen te beïnvloeden en te motiveren

  • Hoe je een cultuur van innovatie en verandering creëert die leren en experimenteren ondersteunt

Voor wie?

  • Managers en leiders die een cultuur van innovatie en verandering in hun organisatie willen stimuleren

  • Professionals en ondernemers die hun creativiteit en probleemoplossende vaardigheden willen verbeteren

  • Iedereen die geïnteresseerd is in hoe neurowetenschappen hen kunnen helpen betere resultaten te behalen met innovatie en verandering

Over de sprekers

Michiel Ykema verzorgd deze clinic, hij is expert in hands-on innovatie doorvoeren bij de grootste bedrijven in de wereld. Michiel neemt je mee in zijn inzichten en ervaringen uit het werken met klanten als Philips, ABN AMRO en Airbus. Hij begeleid je door praktische oefeningen en casestudy's die je zullen helpen om succesvol innovatie en verandering in je eigen context toe te passen. Ook is hij de kerndocent van de opleiding Digitale Transformatie & Organisatie bij Beeckestijn. 

Michiel Ykema | Docent

PRAKTISCHE INFORMATIE

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic fysiek op locatie plaatsvindt, wordt deze niet opgenomen. Je kunt je wel aanmelden en de handout van de presentatie ontvangen.