Clinic

Back to Reality: de metaverse is nog een sprookje en VR is verder dan je denkt

Date and location:
Leusden

We nodigen je graag uit voor de clinic over VR, de metaverse en XR (Extended Reality) door Michael Dongor.
Let op: deze clinic vindt plaats op onze hoofdlocatie in Leusden

DE METAVERSE IS NOG EEN SPROOKJE EN VR XR IS VERDER DAN JE DENKT.

Zoek op #metaverse en je wordt om de oren geslagen met artikelen, apps en betaalde platformen. Tegelijkertijd, wanneer je op zoek gaat naar Virtual Reality (VR) content of een concrete manier om VR toe te passen, kan het bijna niet moeilijker zijn om een goed startpunt te vinden. Een tegenstrijdig beeld aangezien de toepassingen van VR een stuk dichterbij is dan de Metaverse. Van slecht uitgewerkte ideeën tot geweldige oplossingen en kansen, het is een waar wilde westen aan informatie. 

Onze gezamenlijke kennis van innovatie laat zien dat voor veel bedrijven nu het moment is om te kijken naar Extended Reality (XR) oplossingen. Laten we samen meer leren over hoe je dat in deze tijd het beste aan kunt vliegen.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

In deze clinic zal Michael Dongor, mede eigenaar bij VR Nederland, je meenemen in succesverhalen zoals die van Volkswagen en de Efteling. Daarnaast leer je van gefaalde initiatieven zoals die van Walibi. Ook ontdek je hoe het opschalen van een afdeling van 50 naar 500 mensen in de snelgroeiende energiemarkt nu minimaal 1 miljoen euro minder gaat kosten door slim gebruik van VR.

Daarbij gaat Michael graag op jullie inhoudelijk op jullie vragen in, heb je al een vraag? Laat het Michael weten via dit formulier: https://forms.gle/2L3d5ugkENa8oi397!

OVER Michael Dongor

Michael Dongor is één van de breinen achter VR Nederland. Met zijn achtergrond in communicatie en multimedia design en ervaring als learning en development expert heeft hij een bijzonder mensgerichte visie op het gebruik van technologie en media. "Krimpen, groeien, door muren of vloeren heen kijken, staal buigen met je blote handen? alles is mogelijk in VR. De vraag is daarom ook niet wat kunnen we met VR, maar wat willen we en waarom!? En minstens even boeiend: wat willen we vooral niet?"

Michael Dongor clinic VR, XR & Metaverse bij Beeckestijn

AANMELDEN

  • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden van 09:30 tot 11:30 uur
  • De clinic is te volgen op locatie in Leusden: Leusderend 30
  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Deze clinic is op locatie en zal niet worden opgenomen.

WAAR IS DE CLINIC?

De clinic vindt plaats op onze opleidingslocatie in Leusden. Bekijk de adresgegevens & routebeschrijving ››