Clinic

Neuropricing: de irrationele invloed van prijzen in ons brein

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de clinic 'NeuroPricing: de irrationele invloed van prijzen in ons brein' door Walter Limpens & Vladimir den Baars. 

De irrationele invloed van prijzen in ons brein

Wat iets mag kosten lijkt een rationele afweging, maar niets is minder waar. Prijzen van producten en diensten hebben vaak een emotionele en irrationele invloed, waar we slecht van op de hoogte zijn. In deze clinic nemen Walter Limpens & Vladimir den Baars je mee in de werking van prijzen in het brein. Hoe heeft een prijs invloed op de productverwachting, -voorkeur en -beleving? Met spectaculaire inzichten uit neuro-onderzoek delen Walter & Vladimir de belangrijkste tips & tricks over een effectieve prijsvoering en -communicatie. Waardevolle kennis waar je als marketeer direct mee aan de slag kunt gaan. 

Wat je kunt verwachten? 

In deze clinic kom je te weten hoe prijzen impact hebben op het consumentenbrein, hoe je hier als marketeer gebruik van kunt maken en hoe je de ideale prijs & elasticiteit kunt meten met behulp van neuro-onderzoek.

Voor wie is deze clinic interessant? 

Voor marketeers en communicatieprofessionals die meer willen weten over de invloed van prijzen en hoe je van deze kennis gebruik kunt maken voor een effectievere en efficiëntere prijsstrategie.

Over de sprekers 

Walter Limpens en Vladimir den Baars werken beiden bij neuro onderzoeksbureau Neurensics. Neuro onderzoek maakt gebruik van methodieken die onbewuste brein-activiteit vastleggen. Met een kleine tien jaar ervaring behoort Neurensics tot de voorlopers in deze discipline, waarbij fMRI (brain scanning) van begin af aan de basis vormde.

Walter Limpens - beeckestijn

Walter Limpens

Vladimir den Baars, clinic neuromarketing

Vladimir den Baars