Clinic

Online Communicatie trend update: ontwikkelingen en kansen

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Online Communicatie trend update: ontwikkelingen en kansen" door Hans Corssmit. 

Online Communicatie trend update 

Ontdek tijdens deze korte update de laatste trends, inzichten en ontwikkelingen op het gebied van online communicatie en de invloeden en kansen die hieruit voortvloeien.

Wat kun je verwachten?

In deze clinic wordt een helder overzicht (op hoofdlijnen) gegeven over recente ontwikkelingen op het gebied van online communicatie inclusief de mogelijke effecten. Hieruit kun je zelf destilleren welke trends relevant kunnen zijn voor jouw (online) communicatiebeleid en hoe je deze kan toepassen. 

Voor wie is de clinic interessant?

Deze online clinic is interessant voor (online) (marketing-)communicatieprofessionals die zowel op uitvoerend als beleidsmatig niveau werkzaam zijn.

Over Hans 

Hans Corssmit is een zeer gedreven (online) communicatiespecialist. Hij gaat vooral voor werk dat mensen raakt, daadwerkelijk activeert én overtuigt. Heeft voor tal van A-merken gewerkt zowel aan adverteerders- als aan bureauzijde en is momenteel zelfstandig (marketing) communicatie specialist. Hans is kerndocent bij de opleiding online communicatie.