Clinic

Online trade marketing; zo ontwerp je een goede shopper journey

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic "Online trade marketing; zo ontwerp je een goede shopper journey" door Maarten Dubbelman 

DEZE CLINIC IS VIA LIVE-STREAM TE VOLGEN!

I.v.m. de huidige corona-maatregelen zal deze clinic via een live-stream te volgen zijn. Aangemelde deelnemers ontvangen hier voorafgaand aan de clinic meer informatie over.

Online trade marketing 

Het opzetten van goede trade marketing plannen gaat tegenwoordig over tal van offline- als online marketingkanalen heen en raakt meer disciplines dan ooit tevoren. Ben je bezig met het maken van een marketingplan, of moet je deze juist van een partner beoordelen? Tijdens deze clinic ontdek je  de ins en outs om de juiste digitale snaar (en dus ook publiek) te raken.

Online trade marketing expert Maarten geeft in deze 1,5 uur durende clinic inzicht in hoe het trade marketing spel (ook wel shopper marketing) online gespeeld wordt.

Wat kun je verwachten?

Bij de clinic komt het volgende aan bod:

  • Hoe kan je de belangrijkste online marketing kanalen inzetten?
  • Welke plekken op je website hebben de meeste eyeballs?
  • Wat zijn nu de beste timings om deze campagnes in te zetten?
  • Welke metrics (doelstellingen) en KPI’s kan je inzetten voor een goede beoordeling van zowel je online marketing plan als de campagnes die daaruit komen (vanuit zowel het perspectief van de retailer als het merk).

Na afloop van de clinic heb je een beter beeld hoe een online trade marketingplan er uit hoort te zien en heb je beter inzicht in de laatste shopper en marketing insights. Je kunt scherpe vragen stellen waarom er gekozen wordt voor een bepaald kanaal en je weet welke KPI de juiste is. 

Voor wie? 

Marketing managers, trade marketeers, shopper marketeers, category managers of e-commerce managers die graag hun kennis uit willen breiden op online trade marketing gebied en daarbij het maximale willen halen uit de samenwerking tussen merken en retailers.


Over Maarten

Maarten is een creatieve en resultaat gedreven marketeer. Hij werkt het liefst op het snijvlak van marketing en sales in het e-commerce werkveld. Maarten is Senior Consultant Online Trade Marketing bij OneRetail. Hij helpt retailers en merken het maximale te halen uit de online samenwerking. Zijn kennis en ervaring heeft hij opgedaan bij de grote online retailers Coolblue en fonQ.