Clinic

Ontdek de kracht van AI en ChatGPT voor meer conversie

Datum en locatie:
Live-stream

Clinic gemist?

Heb je de clinic gemist? Niet getreurd! Je kunt deze clinic nu terugkijken op de Beeckestijn Knowledge Hub. Ontdek hoe je jouw conversie verhoogt met behulp van AI en ChatGPT!

Clinic terugkijken ›

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Ontdek de kracht van AI en ChatGPT voor meer conversie" door Martin van Kranenburg. 

De doorbraak van AI en ChatGPT zet ons vak op z'n kop. Het heeft ongekende impact op ons werk. Maar hoe zet je AI nou slim in om je conversie te optimaliseren? En hoe schrijf je met ChatGPT de juiste prompts? Dit en meer ontdek je tijdens de clinic met docent Martin van Kranenburg. 

Deze sessie biedt nieuwe inzichten en praktische tips om je conversie te verhogen in álle stappen van de klantreis. Je krijgt direct toepasbare prompts om je teksten de volgende dag overtuigender en effectiever te maken. 

Wat kan je verwachten?

Tijdens de clinic komt het volgende aan bod:

  • Waar zet je AI en ChatGPT strategisch het meest effectief in
  • Hoe je jouw beste prompts schrijft.
  • Hoe je kunt beoordelen of de uitkomst van AI en ChatGPT goed genoeg is 
  • Welke repeterende taken je kan uitbesteden aan AI en ChatGPT

Over martin van kranenburg

Martin is één van Nederlands meest gevraagde conversie, personalisatie en neuromarketing trainers. Altijd vol energie en met praktische tips laat hij je ervaren hoe je met kleine aanpassingen direct meer resultaat boekt. In 2021 was hij docent van het jaar bij Beeckestijn Business School. 

Martin van Kranenburg