Clinic

Op zoek naar krachtige ideeën? Zo ontwikkel jij het creatief vermogen

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic "Op zoek naar krachtige ideeën? Zo ontwikkel jij het creatief vermogen" door Bob Muntjewerff en Laura Kerckhoffs.

Creativiteit als vaardigheid

Als marketeer wordt er van je verwacht dat je creatief bent. Dat je “outside-the-box” kan denken, direct kan inspelen op veranderingen en continu nieuwe manieren vindt om je doelgroep te boeien. Zeker in deze tijd. Maar waar halen we al die creativiteit vandaan? En wat als je eigenlijk helemaal niet zo creatief bent?

Bob Muntjewerff en Laura Kerckhoffs van de Creativity Club nemen je tijdens deze clinic mee in de wondere wereld van creativiteit en unieke ideeën. Wat blijkt: creativiteit is een vaardigheid die je kan activeren en ontwikkelen. Door inzet van de juiste technieken haal je meer uit het creatief potentieel van jezelf en de organisatie. Het helpt je betere ideeën en oplossingen te bedenken en vernieuwingen te realiseren die onderscheidend zijn van de rest in de markt.

Wat kun je verwachten?

Deze clinic is een soort "crash course" over creatief denken. Waarbij het vermogen om originele en vernieuwende oplossingen en ideeën te bedenken centraal staat. In 1,5 uur tijd geven Bob en Laura antwoord op vragen als:

  • Hoe activeer en stimuleer je creativiteit?
  • Wat zijn creativity killers en boosters?
  • Hoe faciliteer je een creatief proces?
  • Is er een formule voor briljante ideeën?
  • Welke creatieve vaardigheden en technieken kan je inzetten om krachtige ideeën te genereren.

De clinic is interactief, praktische ingesteld en zit vol tips die je direct kan inzetten in op de werkvloer.

Over de sprekers

Bob Muntjewerff en Laura Kerckhoffs zijn de oprichters van de Creativity Club. Laura is marketingmanager van beroep en heeft jarenlang gewerkt bij AFAS Software. Bob heeft een commerciële achtergrond en helpt organisaties om klantwaarde centraal te zetten in salestrajecten. Samen met creatieve partners vormen zij de Creativity Club. Ze bieden workshops, trainingen en programma’s die creativiteit activeren en innovatiekracht stimuleren op de werkvloer.