Clinic

Positioneren, maar dan anders: waarom merksucces in onze genen zit

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “ Positioneren, maar dan anders: waarom merksucces in onze genen zit" door Ariën Breunis.

Wat hebben merken te maken met brein, hart en geslachtsdelen?

Succesvolle merken spelen in op krachten die ons al sinds de oertijd drijven. Ons brein, ons hart en – schrik niet – onze geslachtsdelen zijn cruciaal geweest voor het vormen van deze wereld. In deze clinic laat Ariën zien dat sterke merken succesvol zijn door heel slim in te spelen op één van deze organen. Kortom, deze clinic is geen alledaagse crash course over het positioneren van merken.   

Wat kun je verwachten?

Marketing lijkt tegenwoordig geobsedeerd door tactische elementen. Deze focus op tactiek en de nieuwste technologieën leidt ertoe dat veel bedrijven het strategische marketing paard achter de tactische wagen spannen. Deze clinic biedt tegenwicht aan de hype. Vanuit een biologisch evolutionair perspectief kijken we naar merken en naar hoe te positioneren voor lange termijn succes.

Voor wie is de clinic interessant? 

De clinic is interessant voor iedereen die in zijn dagelijkse werk met merken bezig is. Business leaders, Marketing Managers en Marketing specialisten allemaal hebben ze er belang bij om met hun merk in te spelen op de fundamentele drijfveren van de consument. De drijfveer of het orgaan waarop je je richt bepaalt immers je strategie, executie en uiteindelijke succes.

    Over Ariën

    Ariën Breunis is eigenaar van Brand Meester, een consultancy op het gebied van merkstrategie en merkonderzoek. Daarnaast is hij actief als marketingtrainer. In een vorig leven heeft hij marketingrollen vervuld aan zowel agency-zijde bij bureaus als Interbrand en Kantar Consulting als aan klantzijde bij ondernemingen als PepsiCo en Philips.

    Ariën Breunis