Clinic

Prijs: Dé P van marketing die echt leidt tot meer groei, winst en klantfocus

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic "Prijs: Dé P van marketing die echt leidt tot meer groei, winst en klantfocus" door Anders Jansen

DEZE CLINIC IS via live-stream te volgen!

I.v.m. de huidige corona-maatregelen zal deze clinic via een live-stream te volgen zijn. Aangemelde deelnemers ontvangen hier voorafgaand aan de clinic meer informatie over. 

Wat is jouw dienstverlening waard?

Klanten vinden heel veel dingen belangrijk, maar waar willen ze nu echt voor betalen? Dus geen toegevoegde waarde alleen, maar de stap naar toegekende waarde: Wat is jouw dienstverlening waard? Als je als organisatie weet wat de waarde is van de dienstverlening die je biedt, kan je echte keuzes maken die leiden tot meer winst, groei en klantfocus. De belangrijke startvraag die je dan moet beantwoorden: hoe bepaal ik de juiste prijs?

Wat kun je verwachten?

Met deze startvraag gaan we in de clinic aan de slag. In jargon ook wel ‘setting the price’ genoemd. Enkele subvragen die aan bod komen:

  • Hoe bepaal je de juiste prijs en laat je minder geld op tafel liggen? 
  • Wat is de ‘power of 1%’?
  • Hoe bepaal je de prijs niet op kosten of concurrentie, maar op waarde (=value based pricing)?
  • Wat is de impact van korting?


Over Anders Jansen

Anders Jansen adviseert als partner bij Flowresulting verschillende klanten op gebied van marketingstrategie, loyaliteitsstrategie, klantbeleving en NPS, Customer Journey. Wat Anders drijft in de adviestrajecten voor verschillende dienstverleners: Wat mensen in beweging krijgt, wat medewerkers en klanten écht enthousiast maakt over dienstverlening, wat maakt dat klanten zich verbonden voelen met elkaar, met medewerkers of met een organisatie.