Clinic

Service Excellence en Duurzame Klantrelaties

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de clinic "Service Excellence en Duurzame Klantrelaties" door Egbert Jan van Bel & Jean-Pierre Thomassen.

DEZE CLINIC IS VIA LIVE-STREAM TE VOLGEN!

I.v.m. de huidige corona-maatregelen zal deze clinic via een live-stream te volgen zijn. Aangemelde deelnemers ontvangen hier voorafgaand aan de clinic meer informatie over.

Hoe maak je blijvend het verschil voor je klanten?

Pas als je een duidelijke visie op klantcontact hebt, is het mogelijk duurzame klantrelaties te ontwikkelen. Dit vormt de basis voor de praktische clinic van Egbert Jan & Jean-Pierre.

Hoe zorg je dat je in deze tijd een crisissituatie omzet in een blijvende verandering? Het uitvoeren van tevredenheidsonderzoek onder klanten, het verzorgen van een klantgerichtheidstraining of het inrichten van enkele customer journeys met de Net Promoter Score als kompas zal zeker effecten hebben, het is echter onvoldoende voor een duurzame verandering. 

Wat kun je verwachten? 

In deze clinic komt het volgende aan bod:

  • De Customer Journey
  • Het Service Excellence model
  • Hoe je om gaat met de Net Promotor Score (NPS)
  • Hoe je als organisatie duurzaam klantgericht kan zijn, ook in crisistijd.

Egbert Jan & Jean-Pierre neemt je tijdens deze clinic mee in vele (korte) cases. 

Over de sprekers

Egbert Jan is al vele jarenlang kerndocent bij Beeckestijn en initiatiefnemer van klantvriendelijkste bedrijf van Nederland. Zijn boeken als Kloteklanten en het Amerikaanse ‘Follow that Customer’ zijn bestsellers. Verwacht een praktische clinic, met zowel humor als een kritische blik.  

Jean-Pierre Thomassen is expert op het gebied van service excellence en is als kerndocent verbonden aan Beeckestijn en verzorgt enkele colleges van de post-HBO opleiding Service Excellence.