Clinic

Social en digitale media voor de publieke sector; een praktische benadering

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic 'Social en digitale media voor de publieke sector; een praktische benadering' met Chris Rassaerts.

DEZE CLINIC IS VIA LIVE-STREAM TE VOLGEN!

I.v.m. de huidige corona-maatregelen zal deze clinic via een live-stream te volgen zijn. Aangemelde deelnemers ontvangen hier voorafgaand aan de clinic meer informatie over.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de clinic gaat Chris Rassaerts in op de kansen van digitale media voor de publieke sector en in het bijzonder gemeentes. Chris vertelt hoe je als gemeente social media, online marketing en participatie platforms inzet voor diverse doelstellingen, zoals onderzoek doen, burgerparticipatie, gedragsverandering en crisiscommunicatie. De kennis die Chris je bijbrengt is gebaseerd op honderden projecten voor diverse gemeenten & publieke organisaties. Daarnaast leer je alles over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van content en het technisch instellen van campagnes.

Voor wie is de clinic interessant?

De clinic is vooral interessant voor marketeers & communicatie adviseurs in de publieke sector. 

Door wie wordt de clinic gegeven?

Chris Rassaerts is communicatiewetenschapper en digital marketeer. Samen met zijn team van online marketeers, gedragswetenschappers en creatieve contentmakers creëert Chris sinds 2011 digitale marketing- & communicatie strategieën voor de publieke sector. Met zijn kennis en ervaring helpt hij organisaties om het maximale uit de mogelijkheden van digitale media te halen en ondersteunt hij op concept én techniek. Hij ontwikkelt communicatieconcepten, maakt (video)content en voert campagnes technisch uit op o.a. het Facebook platform, Google, Twitter, TikTok en LinkedIn. Daarnaast deelt hij kennis in de vorm van (online) trainingen, blogs en cases op zijn website.