Clinic

Sonic branding, je merk laten groeien met audio

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Sonic branding, je merk laten groeien met audio” door Niels de Jong.

Sonic branding 

Audio is het meest krachtige instrument dat marketeers tot hun beschikking hebben. En in een wereld waarin we overspoeld worden met visuele informatie, ligt hier een enorm potentieel. 

Wat kun je verwachten?

In deze clinic ontrafelen we het begrip sonic branding. We staan stil bij de kracht van muziek, het effect op ons gedrag en hoe je dit strategisch voor je merk kunt inzetten. Onderwerpen die aan bod komen zijn: 

  • Wat is muziek? 

  • Wat doet muziek in het brein van de luisteraar? 

  • Hoe (en wanneer) werkt muziek voor je merk? 

  • Wat is toekomst van sonic branding?

Voor wie is deze clinic bedoeld? 

Deze clinic is bedoeld voor alle marcom-managers, strategen en CMO’s die willen bouwen aan een sterk merk. En iedereen die concrete stappen wil zetten richting een beter klinkende wereld. 

Over Niels de Jong

Niels de Jong is mede-oprichter van TAMBR. Hij studeerde rechten in Leiden, werkte in de financiële dienstverlening en werd opgeleid tot klassiek pianist. Na een tweede loopbaan in de creatieve industrie helpt hij nu merken met de strategische inzet van muziek en geluid. 

Niels de Jong

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

Ik kan er niet bij zijn op  het tijdstip van de clinic, kan ik de opnames ontvangen?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

Wanneer ontvang ik de inloggegevens tot de live-stream?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.