Clinic

Step into the world of Artificial Intelligence

Date and location:
Live-stream
Engelstalig

We nodigen je graag uit voor de Engelstalige clinicStep into the world of Artificial Intelligence door Alex Dowdalls

“AI will not replace humans, but those who use AI are replacing those who don’t”

Op 10 september neemt Alex Dowdalls (Axveco) je mee in de wereld van Artificial Intelligence (AI). Wat is het? en hoe verandert het onze wereld? In de clinic komt het volgende aan bod:

  • De basis van AI
  • Toepassingen van AI
  • Demo's
  • Advanced opties zoals: recommender engines, visual image recognition, augmented reality en customer preference modelling.

Ook zal Alex wat vertellen over de ethiek en risico's rondom AI. Zoals Fake nieuws en manipulatie van consumenten. Na de clinic kan je zelf aan de slag gaan met je eerste AI model, waarbij je gebruik maakt van automatische machine learning. Zo ben jij klaar om te overleven in de nieuwe digitale economie! 

Over Alex Dowdalls

Alex is oprichter en partner bij AXVECO BV en helpt klanten hun businessmodel te vernieuwen door de inzet van digitale technologieën zoals AI en blockchain. Naast zijn consultancywerkzaamheden is Alex een bekende platform spreker,  doceert hij bij verschillende opleidingsinstituten en is hij startup mentor bij Yes! Delft – het innovatieplatform van TU Delft.

Alex Dowdalls, digital expert lead

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.