Clinic

Sterk digitaal merk: belangrijker dan ooit

Datum en locatie:
Live-stream

Clinic terugkijken?

Heb je de clinic gemist? Niet getreurd! Je kunt deze clinic nu terugkijken op de Beeckestijn Knowledge Hub. Ontdek hoe jouw merk succesvol wordt in het digitale tijdperk!

Clinic terugkijken ›

Op 19 oktober presenteert onze docent Ingmar de Lange zijn boek 'Sterk Digitaal Merk'. Hij deelt belangrijke inzichten die hij heeft opgedaan.

Waarom staat merkbouwen ineens bovenaan de agenda van CMO’s? 

Digitale marketing leek een lange tijd alleen om kliks en data te draaien. Merkbouwen was weggegooid geld en stond jaren onderaan de prioriteitslijst van CMO's. Maar in 2020 sprong het merk ineens naar de bovenkant van hun agenda. In 2021 stond het in de top 3. Dit jaar staat het budget voor merkbouwen zelfs op een historisch hoogtepunt! Wat is er gebeurd en wat kun jij hiervan leren? Hoe wordt je merk succesvol in het digitale tijdperk? Wat moet je anders doen? Wat juist niet? Ingmar vertelt het jou op 19 oktober.

Wat kun je verwachten?

Wat zijn de regels voor merkbouwen in een digitale tijd:

  • Hoe mix je klassieke principes met nieuwe technieken?
  • Hoe ver moet je gaan in Performance Marketing?
  • Zijn Google en Amazon een bedreiging voor merken?
  • Wat betekent AI voor je merk?
  • Hoe beïnvloed je gedrag?
  • Wat is de financiële waarde van je merk?
     

Meld je aan voor deze clinic en krijg een flinke boost in jouw merkkennis!

Over Ingmar de Lange

Ingmar is merkstrateeg, hij is sterk in merkbouwen in het digitale tijdperk. Ingmar is oprichter van Mountview, een toonaangevend bureau voor merkstrategie. Hij hielp meer dan 100 merken met hun strategie: bekend en onbekend, B2B en B2C, goede doelen en consumentenmerken, frisse startups en gevestigde reuzen. Hij is al jarenlang docent voor Beeckestijn.

Ingmar de Lange - docent - Beeckestijn Business School