Clinic

Sticky branding

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Sticky branding” door Marieke Pijler.

Het geheim van brand- en marketing messages die raken, blijven plakken en verkopen

Waarom krijgen sommige merken en mensen meer bereik, engagement en enthousiaste klanten met hun boodschap, terwijl anderen opgaan in de grijze massa? Wat hebben die winnende messages gemeen? Met andere woorden: “why do things catch on?” 

Wat kun je tijdens deze clinic verwachten?

In een woord: scherpte. In deze clinic gaan we het hebben over the art of messaging. Hoe breek je door de ruis? Misschien we de belangrijkste vaardigheid voor marketing communicatie professionals van nu. Veel merken laten het publiek met hun messages teveel "brein calorieën" verbranden om begrepen te worden. Met als resultaat: een boodschap die zijn doel mist. Kan dat anders? Simpeler, krachtiger, effectiever? Zeker.

Met de inspiratie, voorbeelden en checkpoints die je tijdens deze clinic opdoet ga je kritischer kijken naar je eigen brand en marketing messages. Met als resultaat: meer bereik, engagement en klanten die voor jouw merk en boodschap kiezen.

Voor wie is deze clinic interessant?

Deze clinic is waardevol voor iedere marketing en communicatie professional die treffende brand en marketing messages wil formuleren. Van een titel voor een campagne tot de headline van een ad. Het vinden van die ene, alleszeggende zin die blijft plakken. En bovenal: teksten die zorgen voor meer bereik, engagement en aanvragen van klanten. En dat in minder woorden.

Over Marieke

Deze clinic word je aangeboden door Marieke Pijler, Merkstrateeg, Business Coach en eigenaar van Brand Density. Marieke helpt zelfstandig ondernemers en groeiende merken aan een sterke positionering op ieder front: van het claimen van een eigen hokje in de markt tot de boodschap waar klanten oren naar hebben. Met een achtergrond in de psychologie, merkstrategie en trackrecord als topverkoper helpt ze merken aan scherpte en een onweerstaanbaar aanbod in de drukke wereld van nu.  

Marieke Pijler

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

Ik kan er niet bij zijn op  het tijdstip van de clinic, kan ik de opnames ontvangen?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

Wanneer ontvang ik de inloggegevens tot de live-stream?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.