Clinic

Structureel je online performance verbeteren met conversie & UX

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic 'Structureel je online performance verbeteren met conversie & UX' door Eddy Boeve

Structureel je online performance verbeteren met conversie & UX

Vanzelfsprekend wil je een zo hoog mogelijke omzet per bezoeker, maar ook een gebruiksvriendelijke website met een perfecte klantervaring. Dé manier om dat te bereiken is het structureel verbeteren van je conversie en user-/customer-experience. Afgelopen jaar zagen we het aantal conversie-optimalisatie tools dan ook weer sterk toenemen. Zoals die op het gebied van online personalisatie en data-driven conversie. 

Maar het aloude adagio “10% tools, 90% brains” is wat ons betreft nog steeds geldig. Succesvolle organisatie investeren daarom ook in het vergroten van de kennis over waarom hun doelgroepen online wél converteren, of juist niet. Wat overtuigt ze om die stap in die belangrijke stap in hun buyer journey te zetten? En wat weerhoudt ze juist? En hoe neem ik die obstakels weg?

Over een ding is iedereen het wel eens: de gebruikerservaring (user- of customer-experience) moet perfect zijn. Maar de gebruikte verleidingsprincipes moeten natuurlijk ook perfect aansluiten bij de doelgroep en de fase in de funnel waar je prospects zich bevinden. Willen ze zich oriënteren? Of willen ze eigenlijk meteen converteren?

Leer in korte tijd wat de belangrijkste factoren zijn voor het verbeteren van je online conversie en de customer-experience. En krijg een groot aantal tips & tricks om je eigen conversie meteen te verbeteren.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Je leert kort de belangrijkste verleidingsprincipes kennen en ze effectief toe te passen. Hoe je je doelgroep écht leert begrijpen, wat hen beweegt en hoe zij zich bewegen. En hoe je door met personalisatie in spelen op hun specifieke kenmerken ze beter kunt laten converteren. Maar ook de praktische zaken komen aan bod. Hoe communiceer ik conversiegericht met unique buying arguments? Welke bewezen verleidingsprincipes gebruiken anderen al succesvol? Wat maakt nu eigenlijk een goede consumer-experience? En hoe kan ik binnen mijn organisatie zodanig een proces inrichten zodat het werken aan een betere conversie geen project wordt, maar een continu proces?

VOOR WIE IS DE CLINIC INTERESSANT? 

De clinic is interessant voor iedereen waarbij e-commerce een belangrijk onderdeel is van het takenpakket. Je bent erop gericht meer online resultaat te boeken en maakt dan ook al gebruik van een of meer onderdelen van de online marketingmix, zoals SEO, SEA, linkbuilding of affiliate marketing. En je bent klaar om de volgende stap te zetten en je te verdiepen in nieuwe mogelijkheden om meer omzet te genereren online.

Eddy Boeve | docent

Over Eddy

Eddy Boeve is UX-strateeg, conversie-expert en docent bij het Amsterdamse full-service performance marketing bureau Booming, sinds kort onderdeel van de Intracto Groep. Eddy helpt organisaties zoals Allianz Direct, verf.nl, 113 Zelfmoordpreventie en vele anderen bij het verbeteren van hun e-business effectiviteit. Met meer dan 25 jaar ervaring traint hij marketing- en designteams om structureel UX-verbetering, conversie-optimalisatie, persuasion, A/B-testen en online personalisatie in de organisatie in te zetten.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

Ik kan er niet bij zijn op  het tijdstip van de clinic, kan ik de opnames ontvangen?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

Wanneer ontvang ik de inloggegevens tot de live-stream?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.