Clinic

Succesvol merkmanagement, hoe doe je dat?

Datum en locatie:
09:30 - 11:30
Leusden

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic 'Succesvol merkmanagement, hoe doe je dat?' door Laurens Hoekstra & Erik Voskuijl. 

Praktische uitgangspunten en tips voor het managen van een sterk merk

De laatste twee jaar groeit de aandacht voor merkmanagement in Nederland aanzienlijk. Merkmanagers en directies beginnen te beseffen dat het merk een waardevolle bijdrage aan het bedrijfsresultaat kan leveren. Dat is niet zo gek; consumenten (en medewerkers) weten tegenwoordig feilloos welk merk zijn beloften nakomt en welke niet. Daarnaast heeft digitalisering impact op de beleving en prestatie van het merk. Dit vraagt om een andere kijk op de effectiviteit van merken.

Het nakomen van je merkbeloften creëert vertrouwen en levert aantoonbaar resultaat op. Om dat te realiseren is het noodzakelijk het merk een centrale en strategische plek in de bedrijfsvoering te geven om bedrijfsdoelstellingen te bereiken. In deze clinic ontdek je hoe je merkmanagement inricht en hoe maken we het tot een belangrijke competentie om te groeien in merkoriëntatie?

Wat kun je verwachten?

Deze korte introductie in merkmanagement geeft praktische uitgangspunten en tips voor het ontwikkelen en managen van een sterk merk en helpt merkmanagers en betrokkenen het merk beter te laten presteren.

Onderwerpen die aan bod komen in deze clinic:

  • Fundamenteel en actueel inzicht hoe je merken sterker kunt maken
  • Hoe je merken efficienter en effectiever kunt managen?
  • Klantcases van merken als ING, Vattenfall & Tony’s Chocolonely

Voor wie?

Wil je weten hoe je vanuit verschillende invalshoeken (zowel theorie als praktijk) naar een fundamenteel en actueel inzicht in hoe je merken sterker kunt maken en efficiënter kunt organiseren, dan ben je toe aan deze introductie in Merkmanagement. Deze introductie geeft je inzichten om het merk efficiënter en effectiever te managen. 

Deze clinic is interessant voor senior (marketing) communicatie professionals of senior (online) marketeers die regelmatig in aanraking met vraagstukken rondom merkmanagement.

broodje carriere

Over de sprekers

Laurens Hoekstra en Erik Voskuijl werken beide bij VIM Group, een organisatie gespecialiseerd in het implementeren en managen van merken vanuit een bedrijfsmatig perspectief. Dit betekent dat het merk gezien wordt als een belangrijke businesstool dat een bijdrage moet leveren aan het bedrijfsresultaat.

Aanmelden

Kom op vrijdag 10 januari 2020 naar deze gratis clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09.30 – 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden.

  • Inloop vanaf 9.10 uur
  • Deelname aan de clinic is gratis
  • Indien je na aanmelding toch niet aanwezig kunt zijn, ontvangen wij graag je afmelding via info@beeckestijn.org