Clinic

Sustainable marketing: insights, strategies and action for a better tomorrow

Datum en locatie:
Live-stream
Engelstalig

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic 'Sustainable marketing: insights, strategies and action for a better tomorrow' door Muriel Arts & Durk Bosma.

Engelstalig

  This clinic will be held in English

Het verleiden en motiveren van de consument tot het maken van duurzame keuzes, is geen gemakkelijke taak. Immers, niet de belangen van de consument of die van het bedrijf staan centraal, maar die van de planeet. Hoe krijg je dit als marketeer voor elkaar?

DE JUISTE INSIGHTS VERZAMELEN

Duurzaamheidsspecialisten Muriel Arts en Durk Bosma laten je zien hoe je succesvol kunt zijn met duurzame marketing en merken, door middel van helder inzicht in de consument én een strategie die rekening houdt met ‘people, planet & profit’. We laten succesvolle cases zien en leggen uit hoe je op een slimme manier aan de juiste insights kan komen.

Vragen die beantwoord worden:

  • Waarom is duurzame marketing anders dan reguliere marketing?
  • Hoe zet je de consument centraal als spil van duurzame marketing?
  • Welke persona’s zijn er als we kijken naar duurzaamheid?
  • Welk gereedschap heb je om gedrag te beïnvloeden?
  • Hoe vertaal je de duurzaamheidsdoelstelling van je organisatie naar concrete marketingactiviteiten met impact?

VOOR WIE IS DE CLINIC BEDOELD?

De clinic is bedoeld voor marketeers, insights managers, duurzaamheidsmanagers en beleidsmakers voor wie duurzaamheid een steeds belangrijker onderdeel van hun takenpakket is.

Over Muriel Arts

Muriel Arts is oprichter en CEO van IMPACTING Today, business & brands for a better tomorrow. Muriel begon haar carrière bij Unilever waar ze 15 jaar werkte in diverse functies in de wereld in commercie, marketing, merken en innovatie. Vervolgens was ze bij verschillende organisaties CMO, bij Grolsch, Talpa en KPN. Bij de laatste was ze ook CSO. De Triple Win aanpak: impact voor bedrijf, klant ėn planeet & maatschappij is het tastbaar resultaat van 8 jaar onderzoek. 

Muriël Arts

Over Durk Bosma

Durk Bosma is, behalve kerndocent bij Beeckestijn, oprichter van het Future of Food Institute. Zijn vakgebied is marktonderzoek en hij heeft zich gespecialiseerd in duurzame voeding. Met zijn Future of Food Institute biedt hij marketeers onmisbaar inzicht in de beweegredenen en barrières van de verduurzamende consument.

Durk Bosma - docent & spreker

Aanmelden

  • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden van 14:00 tot 15:30 uur 
  • De clinic zal te volgen zijn via een live-stream
  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie

GREEN FRIDAY BIJ BEECKESTIJN

Vrijdag 26 november is het Green Friday, ook bij Beeckestijn 🌳! Bij ons vind je op Green Friday dan ook geen kortingsacties. Samen met Trees for All en vele anderen planten we bomen via duurzame bosprojecten in Nederland en Vietnam. Ga jij ook op Groen? Voor elke aanmelding voor de clinic Sustainable Marketing planten we een extra boom, dus meld je snel aan!