Clinic

Zo meet en rapporteer je de waarde van UX

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de clinic 'Zo meet en rapporteer je de waarde van UX' door Marieke Morsch. 

Veel professionals kennen het belang van een goede User Experience (UX). UX helpt je om waarde toe te voegen voor jouw klant of gebruiker o.a. door klantonderzoek en goede User flows. Maar hoe meet je de effecten van je werkzaamheden? En hoe neem je stakeholders, die minder bekend zijn met UX, mee in het belang van UX en de resultaten ervan? Dat ontdek je tijdens deze clinic.

Wat kan je verwachten tijdens de clinic?

Marieke neemt je mee in de verschillende manieren om resultaten van UX meetbaar te maken. Zowel de effecten op business doelstellingen als op de kwaliteit van het product.

In de clinic komt het volgende aan bod:

  • UX rings als meetmethode
  • Het in kaart brengen van de verwachte effecten van jouw productwijzigingen op de belangrijkste Business KPI’s
  • Hoe UX werkzaamheden bijdragen aan de verschillende doelstelling per afdeling voor betere samenwerking en meer draagvlak
  • Tips hoe je stakeholders mee neemt in nieuwe inzichten

Voor wie is deze clinic interessant?

Is UX voor jou een belangrijke manier om meer waarde te bieden aan jouw klanten? Maar ben je opzoek naar een manier om je acties en werkzaamheden meetbaar te maken? Dan is deze clinic interessant voor jou. 

Over Marieke

Als Design Thinker en facilitator van onder andere Design Sprints staat Marieke aan de wieg van innovaties. Door een brede ervaring met verschillende afdelingen en typen organisaties, kan ze kansen razendsnel in kaart brengen. Tijdens strategische sessies combineert ze informatie over de gebruiker met de bedrijfsdoelstellingen of uitdagingen, om tot de beste oplossingen te komen. Marieke gebruikt daarbij bekende methodes en geeft daar haar eigen draai aan. Ze blijft zichzelf vernieuwen en helpt anderen dat ook te doen. Kortom, ze activeert je in het oplossen van je uitdagingen!

 

Marieke Morsch

 

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.<

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.