Clinic

Van middelmatige e-mailmarketing naar een succesvolle e-mailstrategie

Datum en locatie:
Live-stream

Clinic terugkijken?

Heb je de clinic gemist? Niet getreurd! Je kunt deze clinic nu terugkijken op de Beeckestijn Knowledge Hub. Ontdek de belangrijkste pijlers om meer uit e-mail te halen.

Clinic terugkijken ›


We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Van middelmatige e-mailmarketing naar succesvolle e-mailstrategie” door Michael Straathof.

breng je e-mailmarketing naar een hoger niveau

Tijdens clinic bespreekt Michael de belangrijkste pijlers om je resultaten via e-mailmarketing automation serieus te verhogen. Van het bepalen van de e-maildoelstellingen, het beoordelen van de Customer journeys, beschikbare en benodigde profielkenmerken voor écht persoonlijke contactmomenten en de waarde van interactieve user experiences.

Wat kun je verwachten?

Michael geeft een praktische kijk op gangbare, maar middelmatige e-mailmarketing. En hoe je deze naar een hoger, strategisch niveau kunt brengen. Leer van de award winning e-mailmarketing automation cases zoals UNICEFCarglass en Hans Anders

Over michael

Michael Straathof is co-founder en Consultant bij 100%EMAIL. Michael heeft een track-record van 25+ jaar in CRM, Data Driven- en E-mailmarketing. Als oud-voorzitter van de Email council van de DDMA, stond hij aan de start van een aantal zeer succesvolle initiatieven, zoals de jaarlijkse Email Summit, de E-mail benchmark en de E-mailmarketing opleiding bij Beeckestijn. Michael is zeer gepassioneerd om het Data Driven Marketing vakgebied naar een hoger niveau te trekken. Met ±50 experts bij 100%EMAIL is het een toonaangevend en award-winning bureau voor 100+ Nederlandse en Internationale (A-)merken.

Michael Straathof

Praktische informatie

  • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden van 09:30 tot 11:00 uur
  • De clinic zal online te volgen zijn
  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie