Clinic

Van strategie naar TikTok campagnes: zo maakt Hoogvliet impact

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic  'Van strategie naar TikTok campagnes: zo maakt Monkeys & Bananas en Hoogvliet impact' door Alain de Schutter en Meraux de Schutter. 

Hoe Hoogvliet Supermarkten met TikTok meer dan een half miljoen organische views heeft bereikt binnen 6 maanden.

TikTok is dé trend van dit moment. Het is allang het stadium van ‘leuke dansfilmpjes voor tieners’ voorbij. De app heeft in Nederland nu 3 miljoen gebruikers. Dat is 1,3 miljoen meer dan vorig jaar, een toename van 75 procent dus!

De app wordt steeds vaker ingezet door bedrijven om de doelgroep mee te bereiken, maar er zijn nog kansen volop! Nu is dus hét moment om TikTok te gebruiken voor je bedrijf.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Meraux en Alain, eigenaren bij social media bureau Monkeys & Bananas, bespreken in deze clinic een succesvolle case van Hoogvliet supermarkten. “We hebben gezamenlijk een TikTok strategie opgezet en delen de resultaten graag zodat jij inzicht krijgt in de doorvertaling van strategie naar social platform TikTok.”

Naast deze case gaan ze tijdens de clinic ook in op waarom TikTok hét kanaal is van dit moment. Wist jij namelijk al dat:

  • Maar liefst 30% van de TikTok gebruikers ouder zijn dan 30 jaar, dus het is zeker geen platform voor enkel jongeren meer.
  • Dat het algoritme van TikTok écht anders werkt dan bij Facebook en Instagram. Leuk weetje: afgelopen maand heeft Meta zijn algoritme aangepast en dat begint erg veel op dat van TikTok te lijken.

Daarbij vinden ze het belangrijk om inhoudelijk op jullie vragen in te gaan, heb je al een vraag? Dan mag je die sturen naar meraux@monkeysandbananas.nl

OVER ALAIN & MERAUX 

Meraux en Alain zijn eigenaren van social agency Monkeys & Bananas en houden van de snelheid van social. "TikTok heeft ons echt op een andere manier naar social media laten kijken, waarbij authenticiteit  alleen nog maar belangrijker is geworden. Social media moet weer sociaal worden, zoals het ooit begonnen is met Hyves. Naast TikTok zijn er ook andere kanalen die de echtheid omarmen, zoals de app BeReal.  Nog niet geprobeerd? Zeker een aanrader."

 

Alain en Meraux de Schutter verzorgen een TikTok clinic

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.