Clinic

Voorbij hybride: Maak impact met de toekomst van werk

Datum en locatie:
Leusden

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Voorbij hybride: Maak impact met de toekomst van werk” door Semco Style.

Maak impact met de toekomst van werk

Onze manier van werken is de afgelopen jaren drastisch veranderd: op afstand werken doen we tegenwoordig allemaal. Je kan het zien als omstandigheid, handigheid of hindernis. Nog een stap verder is de kans van het hier en nu te gebruiken om je manier van werken als organisatie opnieuw vorm te geven.

Maar liefst een derde van de Nederlandse jongeren geeft aan te overwegen naar het buitenland te vertrekken voor een aantrekkelijkere baan. Hoe zorg jij ervoor dat je zowel een aantrekkelijke werkgever, als een aantrekkelijke opdrachtgever bent en blijft? Het vraagt om andere manieren van leidinggeven, samenwerken en op een andere manier naar mensen kijken. En dat is precies waar je tijdens deze clinic mee aan de slag gaat. Arko van Brakel en Luuk Willems helpen je organisaties te bekijken met de bril van Semco Style. Erik de Jong deelt praktische voorbeelden van zelforganisatie en hoe dit zijn organisatie helpt een aantrekkelijk werkgever te zijn.

In deze sessie helpen we je vooruit met:

  • Een aantrekkelijke werkgever & opdrachtgever, waar begin je?
  • Digitaal leiderschap
  • Teameffectiviteit als de kern van organiseren
  • Wendbaar organiseren en sneller aanpassen

Wat kun je verwachten?

Verwacht een sessie vol inspiratie, een stukje theorie, en voorbeelden uit de praktijk. Ervaar hoe je bouwt aan een mensgerichte cultuur en de klant echt centraal kan gaan zetten. Leer een high-performing omgeving te creëren, de klanttevredenheid sterk te verbeteren en tegelijkertijd het werkgeluk van je medewerkers te verhogen. 

Voor wie? 

Mens- en doelgerichte ondernemers, directeuren, (interim-) managers, marketing managers die hun manier van werken willen vernieuwen en verrijken, om zo aantrekkelijk te blijven als bedrijf en werkgever.

Over de sprekers 

Arko van Brakel
Een ondernemer pur sang, veelgevraagd adviseur, spreker, trainer en coach: Arko van Brakel draagt vele petten. Maar de belangrijkste hoed die hij draagt is die van een op de toekomst georiënteerde, mensgerichte leider. Een rol die hij zowel pakte als mede-oprichter en Chief Inspiration Officer bij Semco Style Institute als bij tal van andere organisaties.

 

Luuk Willems
Organisaties beter laten werken voor mensen: dat is de missie van Luuk Willems. Hij is mede-oprichter van Semco Style Institute en heeft een achtergrond als consultant en trainer bij organisaties als Deloitte en de Baak. Samen met een bevlogen team werkt hij iedere dag aan de toekomst van werk in Nederland.

Erik de Jong
Het ondernemerschap van Erik de Jong is een van de drijvende krachten achter het succes van Ivy Global. Het bureau voert technische projecten uit met een unieke formule: technische studenten onder begeleiding van een ervaren projectmanager en werkt anders dan anders sinds haar start: zelforganisatie staat er hoog in het vaandel. Erik deelt praktische tips voor iedere organisatie die zijn aantrekkelijkheid als werkgever wil vergroten.  

Over Semco Style Institute
Semco Style is een wereldwijd bekende filosofie en aanpak die is ontwikkeld in samenwerking met Braziliaanse ondernemer en zelforganisatie-pionier Ricardo Semler. Het helpt bedrijven effectiever te organiseren. Door de mens centraal te zetten en vanuit vertrouwen te bouwen, weet Semco Style Institute bedrijven te transformeren naar high-performing organisaties met een hoge medewerkersbetrokkenheid en sterk verbeterde klanttevredenheid. 

Aanmelden

  • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden van 09:30 tot 11:30 uur (inloop vanaf 09.10 uur)
  • De clinic vindt plaats in Leusden (Leusderend 30)
  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie

Indien je na aanmelding toch niet aanwezig kunt zijn, ontvangen wij graag je afmelding via info@beeckestijn.org

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Deze clinic is op locatie en zal niet worden opgenomen.

WAAR IS DE CLINIC?

De clinic vindt plaats op onze opleidingslocatie in Leusden. Bekijk de adresgegevens & routebeschrijving ››