Clinic

Wat is de invloed van de versnelde digitale transformatie op jouw carrière?

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Wat is de impact van de versnelde digitale transformatie op jouw carrière?" door Hans Molenaar en Bart Meerdink. 

Jouw carrière als digital marketeer of CX professional

Een ding is zeker. Onze digital marketing en CX loopbanen worden aanzienlijk beïnvloed door de gevolgen van de coronacrisis. Een versnelde digitale transformatie was voor veel bedrijven onoverkomelijk. Ons lichaam moet zich verweren tegen het virus maar onze loopbanen ook. Er zijn nieuwe skills en kennis nodig. En meer doeners en durvers.

Wat kun je verwachten? 

In deze clinic gaan Hans Molenaar en Bart Meerdink dieper in op de skills die belangrijker worden en waar de kansen komen te liggen. 

In deze clinic komen de volgende onderwerpen aan bod: 

  • Hoe kunnen digital marketeers en CX professionals zich zo goed mogelijk voorbereiden op de toekomst?
  • Hoe versterk je je carrièrekansen?
  • Waar liggen kansen en waar bedreigingen?
  • Welke nieuwe jobs gaan er ontstaan?  

Voor wie is deze clinic interessant?

Deze clinic is voor alle digital marketeers en CX professionals die hun positie op de arbeidsmarkt willen versterken. Ook voor B2B marketeers is deze clinic interessant. 

Over de sprekers

Hans Molenaar is oprichter en directeur van Beeckestijn Business School. Hij is voorzitter van de PIM Marketing Literatuurprijs en Marketing Scriptieprijs. In het verleden heeft hij zowel voor grote corporates b2b marketing en salesmanagement posities vervuld. Hij is initiatiefnemer van het Marketingtrendrapport, Marketingwetenschapsprijs en de Marketeer of the Year.

Bart Meerdink is managing partner en kerndocent bij Beeckestijn. Hij heeft een brede achtergrond in digitale marketing en heeft vele bedrijven geholpen bij het vormgeven en uitvoeren van de strategie. Hij wordt het meest vrolijk van innovatie, social media, growth hacking en digitale toepassingen die echte waarde opleveren.

Past de clinic niet binnen jouw agenda? Geen probleem! Iedereen die is aangemeld krijgt na afloop toegang tot de opnamen van de clinic. Zo kan je op een ander moment alsnog inspiratie en kennis opdoen.


Aanmelden

  • Meld je aan voor deze gratis clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden van 09:30 - 11:00 uur
  • De clinic zal te volgen zijn via een live-stream
  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie