Clinic

Zo kom je in 5 stappen tot een digital marketing roadmap

Datum en locatie:
09:30 - 11:00
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “ Zo kom je in 5 stappen tot een digital marketing roadmap" door Bart Meerdink. 

Digitale transformatie: van hype naar toegevoegde waarde

Er was eens een online marketeer die steeds meer taken en verantwoordelijkheden kreeg. Haar rol begon ooit met het doorvertalen van een tv campagne naar online d.m.v. banners en blogs. De afdeling marcom was leidend en online was de sluitpost. Langzaam veranderde dat. Waar de waarde van online steeg bleven de offline resultaten achter. Zij werd steeds meer leidend in de gehele marketing. 

Ondertussen was er de ene hype na de andere. Moesten ze niet een Google Action maken voor Voice? Kon AI hen niet helpen bij... Ja, bij wat eigenlijk? Moesten ze nou verkopen via de eigen webshop of toch in zee met Amazon? Vele mogelijkheden, vele nieuwe technieken. Daardoor zie je door het bos de bomen steeds minder. 

Digital is steeds meer in de lead voor de gehele marketing strategie. Maar budgetten en recources zijn uiteraard gelimiteerd. Het is dus belangrijk om de juiste keuzes te maken en focus te hebben.  

Wat kun je verwachten?

Deze clinic helpt je bij het opstellen van een digital marketing roadmap. Je ontvangt drie templates die je voor je eigen bedrijf of afdeling kan invullen. De kracht van de roadmap is dat je het zo concreet mogelijk en actionable maakt. Geen vage algemene strategie met buzzwords maar handen uit de mouwen

Over Bart Meerdink

Bart Meerdink is managing partner en kerndocent bij Beeckestijn. Hij heeft een brede achtergrond in digitale marketing en heeft vele bedrijven geholpen bij het vormgeven en uitvoeren van de strategie. Hij wordt het meest vrolijk van innovatie, social media, growth hacking en digitale toepassingen die echte waarde opleveren.

Past de clinic niet binnen jouw agenda? Geen probleem! Iedereen die is aangemeld krijgt na afloop toegang tot de opnamen van de clinic. Zo kan je op een ander moment alsnog inspiratie en kennis opdoen.
 

AANMELDEN

  • Meld je aan voor deze gratis clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden van 09:30 - 11:00 uur
  • De clinic zal te volgen zijn via een live-stream
  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie