Clinic

Zo pas je See-Think-Do-Care echt slim toe

Datum en locatie:
Leusden


Hoe bouw je een funnel slim op en hoe bied je de juiste content per fase aan? Ontdek het tijdens de clinic over het See-Think-Do-Care door Marcel Udo.
Let op: deze clinic vindt plaats op onze hoofdlocatie in Leusden

succesvolle funnels bouwen

Als marketeers zijn we de hele dag druk met onze funnels. We hebben er zelfs tientallen verschillende modellen voor ontwikkeld. Op dit moment is het See-Think-Do-Care model van Google het meest gangbare funnelmodel. Maar er zijn er maar weinig die hem echt snappen en slim toepassen. Want vaak ontbreken de juiste kpi's en sluiten de fases niet logisch op elkaar aan. 

In deze sessie laat Marcel zien hoe je de funnel wel slim opbouwt. Hoe je audiences opbouwt en de juiste content per fase aanbiedt. We bespreken praktische voorbeelden van micro-conversies en het doormeten daarvan. 

 Uiteraard komt ook aan bod hoe we de funnels inrichten zónder cookies, maar mét het nieuwe Google Analytics. 

Over marcel udo

Marcel Udo is oprichter en eigenaar van Connect73 en digital & programmatic advertising specialist. Hij helpt adverteerders en mediabureaus bij het opzetten en optimaliseren van hun programmatic buying. Marcel heeft ervaring aan zowel publisher-, klant- als bureauzijde en werkte voor o.a. De Telegraaf, Pathé Thuis, Ditzo en Mercedes.

Marcel Udo | docent | Beeckestijn Business School