Blog

3 Boekentips voor marketeers, cx & communicatieprofessionals

Nu we allemaal wat meer thuis werken en ontspannen heb je misschien wel wat meer tijd om te lezen. In het woud aan boeken delen we graag 3 tips die de moeite van het lezen waard zijn voor elke marketing, cx & communicatieprofessional. Zo ga je geïnspireerd het najaar in!

Boekentip 1

Digital Marketing Strategy

Simon Kingsnorth

Een van de betere digital marketing boeken. Niet te omvangrijk maar gericht op een duidelijk doel, een geïntegreerde online marketing aanpak. Simon probeert een goede link te leggen tussen klassieke marketing en online marketing. Een vlot geschreven boek, incl. veel handige online resources. Een aanrader voor iedereen die snel een recent en compleet overzicht wil van het digital marketing vakgebied en nadenkt over een integrale digital marketing strategie. 

Digital Marketing Strategy - Simon Kingsnorth
Boek De klant energieke organisatie

Boekentip 2

De klant energieke organisatie

Sonja Stalfoort

Er is waarschijnlijk niemand die zijn werkdag begint met de gedachte: “Ik ga vandaag eens lekker niet klantgericht zijn!”. En toch zijn veel organisatie verre van klantgericht. Hoewel geen rocket science, klantgerichtheid blijft voor de meeste organisatie een lastig onderwerp. De vraag "hoe krijg je een organisatie echt klantgericht" staat centraal in het boek van Sonja. Een van de beste boeken op het gebied van klantgerichtheid, geschreven door iemand vanuit de praktijk die dagelijks met niets anders bezig is. En dat spat ervan af. Het boek is goed opgebouwd en praktisch bruikbaar. Voor iedereen die zijn organisatie klantgerichter wil maken.  

Boekentip 3

Organizing marketing & sales

Per Andersson

Een stevig en niet heel toegankelijk B2B marketing en sales boek! Heel goed onderbouwd en maakt gebruik van heel veel bronnen. Geschikt voor professionals en managers die bezig zijn de organisatie van hun marketing, sales en service anders in te richten. Is door covid-19 een heel actueel thema. B2B marketing en sales zal dit jaar al echt anders worden. Dit boek kan je helpen snel een stevig fundament te leggen en met deze kennis aan de slag te gaan. 

Boek Organizing Marketing & Sales