Blog

Afstuderen in de wereld van digitaal onderwijs

De eerste stap ik die bij Beeckestijn Business School binnenzette, voelde direct goed. Dit was de plek waar ik graag mijn afstuderen wilde doen. Voor mijn afstudeerstage mocht ik een heel nieuw thema verkennen: digitaal lesmateriaal. In de periode van februari tot en met juli 2023 heb ik me beziggehouden met de mogelijkheden om het digitaal lesmateriaal te optimaliseren. 

Demi Neef - afstudeerstage Beeckestijn

Geschreven voor Demi Neef

Fijne balans tussen thuiswerken en kantoor

De balans tussen thuiswerken en op kantoor was voor mij optimaal, omdat de reisduur van huis naar Leusden 1,5 uur was. Ik heb geen moment gehad dat ik met tegenzin naar Leusden ging, omdat ik altijd gegroet werd door gezellige collega’s op de werkvloer.

Het Afstuderen

Het afstuderen was uitdagend, omdat het optimaliseren van een digitale leeromgeving niet zomaar in één dag gebeurd is. Ik kreeg te maken met hybride & blended learning, gebruikerspatronen, gebruiksvriendelijkheid etc. Er waren veel factoren waar ik rekening mee moest houden, waardoor ik het grootste gedeelte van de tijd met onderzoek bezig ben geweest. Daarnaast moest ik rekening houden met de belangen van Beeckestijn en mijn eigen school. Wil ik een goed cijfer of een waardevol product voor Beeckestijn adviseren? Uiteindelijk heb ik daar de balans in kunnen vinden met behulp van mijn collega’s.

Als resultaat heb ik mijn bevindingen en het ontwerp al mogen toepassen in de digitale leeromgeving van Beeckestijn, waar ik enorm trots op ben. 

Ook tijd voor de leuke dingen

Als stagiair werd ik ook betrokken bij de leuke dingen van Beeckestijn! Zo mocht ik mee met het teamuitje van (mijn afdeling) Programma Management. Dit was aan het begin van de stage, dus de perfecte manier om het team beter te leren kennen. En ik mocht mee naar het grootste bedrijfsuitje van het jaar: Londen! Daar heb ik onder andere de jackpot bij de Crazy Bingo gewonnen en samen Londen bewonderd vanaf een dubbeldekker. Ik heb echt een geweldige tijd gehad en voelde me echt onderdeel van het team.

 

banner-2023-6

Ook stage lopen bij Beeckestijn?

Lijkt het jou ook leuk om stage te lopen bij Beeckestijn en wil je meer weten? Bekijk dan de vacature voor een afstudeerstage Communicatie & Multimedia Design.