Blog

Afstuderen en meewerken bij Beeckestijn Business School

Een leuke afwisselende afstudeerstage met een gezellig team waar ruimte is voor eigen ideeën en veel te leren. Daarnaast is er ook genoeg tijd voor je afstudeeronderzoek, oftewel de ideale combinatie als je op zoek bent naar een afstudeerstage. Hier deel ik kort mijn ervaring over mijn stage bij Beeckestijn.

Simone Olde Engberink | Stage | Beeckestijn

Geschreven voor Simone Olde Engberink

Een warm welkom

Tijdens het beginperiode van mijn stage werd ik goed ontvangen. Ik vond het zelf erg leuk om te zien dat de medewerkers elkaar goed kennen en nieuwe medewerkers/stagiaires graag wil leren kennen. Zo voelde ik mij meteen welkom binnen het team. Er was zelfs een bingokaart voor nieuwe medewerkers met grappige feitjes om zo meer over elkaar te weten te komen.

Afstuderen bij een gezellig marketingteam

Tijdens mijn stage heb ik vier dagen aan een onderzoek gewerkt. Ik had de luxe om te kiezen tussen twee uitdagende vraagstukken en uiteindelijk ben ik een onderzoek gaan uitvoeren voor de nieuwe korte opleiding Teamlead. Tijdens het onderzoek had ik te maken met eisen van school waaraan het onderzoek moest voldoen, het fijne aan Beeckestijn is dat ze mij de vrijheid gaven om zelf invulling te geven aan het onderzoek. Hierdoor had ik genoeg ruimte om aan de eisen vanuit Windesheim te voldoen en ook de belangen van Beeckestijn te waarborgen. Op deze manier heb ik mijn onderzoek goed afgerond en kan Beeckestijn de uitkomsten toepassen in de praktijk.

Ruimte voor eigen inbreng en ideeën

Naast het afstuderen heb ik ook 1 dag in de week meegewerkt binnen het marketingteam. Hier heb ik veel geleerd en bijvoorbeeld social media taken en website-gerelateerde werkzaamheden uitgevoerd. Het leuke was dat er, ondanks dat ik maar 1 dag in de week meewerkte, ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Het was leuk om een kijkje te nemen in het echte werkveld van Beeckestijn en de verschillende kanten van marketing te ontdekken.

Sfeer proeven

Tijdens de gehele periode heb ik veel kunnen leren en heb ik het marketingteam maar ook de rest van de collega’s leren kennen. Binnen Beeckestijn word je niet gezien als stagiaire maar echt als collega. Er is ruimte voor leuke activiteiten zoals het jaarlijkse weekend weg en bijvoorbeeld een businessloop. Ook krijg je tijdens het afstudeerproces goede persoonlijke begeleiding. Ik kijk terug op een mooie, leerzame ervaring.

 

Simone Olde Engberink | Stage | Beeckestijn

Ook stagelopen bij Beeckestijn?

Lijkt het jou ook leuk om stage te lopen bij Beeckestijn en wil je meer weten? Bekijk dan hier de vacature voor online marketing stagiair.