Blog

Docent van het jaar 2019

Wij zijn erg trots op ons mooie docentenkorps! Dankzij hen gaan de deelnemers aan onze opleidingen steeds weer vol nieuwe kennis en inspiratie naar huis. We hebben alle evaluaties van 2019 op een rijtje gezet en de volgende 10 docenten sprongen er uit en staan op de shortlist voor Beeckestijn Business School Docent van het jaar 2019. De winnaar wordt binnenkort bekend gemaakt. We zetten deze toppers alvast graag even in het zonnetje!

En ja, ook wij missen hier wat vrouwen! Gelukkig naderen onze kerndocenten Sonja Loth, Sonja Stalfoort en Margot van der Stap de top 10, hebben we daarnaast nog een heleboel goede vrouwelijke docenten en groeit het aandeel vrouwen in ons docentenkorps. Maar er kunnen er natuurlijk altijd meer bij.

Dus dames, ben je of ken je een vrouwelijke expert uit het vakgebied die het leuk vindt om haar kennis met andere professionals te delen, dan horen we graag van je!

 

Shortlist Docent van het jaar 2019 (alfabetisch gesorteerd)

Antal de Waij

Antal is een goede spreker en dat merk je. Brengt alles duidelijk en in een goed lopend verhaal. Vond de materie interessant en zeer bruikbaar. Hij legt ook goed de link naar je plan.”

Deelnemer Digital & Online Marketing over Antal’s college Social media & communities

Antal de Waij | docent | Beeckestijn Business School
Bart Meerdink | Docent | Beeckestijn Business School

Bart Meerdink

“Boeiende slides en concrete voorbeelden uit diverse gebieden. Af en toe hoorde je het gekraak van hersenen. Zeker stof tot nadenken gekregen!”

Deelnemer Digital & Online Marketing over Bart’s college Digitale marketingtrends & strategie

Bas van den Beld

“Wat was dit een ontzettend leuke les! Bas is een top spreker. Leuke presentatie & veel interessante informatie wat ervoor zorgt dat je de hele les geboeid blijft. Tussendoor een aantal opdrachtjes zodat je de stof ook gelijk kunt toepassen. Niets meer dan lof over dit college!” 

Deelnemer Content Marketing & Cross Media over Bas’ college Customer journeys en experience

Bas van den Beld | docent | Beeckestijn Business School
Eddy Boeve | docent

Eddy Boeve

“Het was een hele interessante sessie met theorie, praktijk en erg interactief. Eddy vertelt heel gemakkelijk en op een boeiende manier. Hij heeft duidelijk veel ervaring en kennis.”

Deelnemer Usability, Experience & Conversie over Eddy’s college ‘User behavior en inspelen op klantinzicht’

Hans van der Meulen

Hans heeft veel kennis van de diverse mogelijkheden op het gebied van online marketing en het college was heel leerzaam en pakkend. Daarnaast merk je dat hij met veel passie en enthousiasme het college geeft waardoor je het echt met volle aandacht volgt.”

Deelnemer Digital & Online Marketing over Hans’ college ‘Digitale marketingtrends, strategie en plan’

Hans van der Meulen | docent | Beeckestijn Business School
Ingmar de Lange - docent - Beeckestijn Business School

Ingmar de Lange

“Verhelderende presentatie over de rol van het merk in de wereld van toenemend digitaal geweld. Boeiend om naar te luisteren. Mooie voorbeelden en een duidelijke rode draad.” 

Deelnemer Digital Marketing Strategie & Leiderschap over Ingmar’s college ‘Digital branding’

Kathy van de Laar

Kathy heeft een bepaalde, van nature, engaging presentatiestijl wat heel prettig en enthousiasmerend werkt. Theorie en praktijk worden continu gekoppeld.”

Deelnemer Customer Centric Strategie & Leiderschap over Kathy’s college ‘Customer journey mapping’

Katy van der Laar | Docent | Beeckestijn Business School
Martin van Kranenburg | docent Beeckestijn Business School

Martin van Kranenburg

Martin had het tempo er heel goed in zitten. We kregen veel informatie, hij wist alles te linken aan elkaar. Het college was interactief door elkaars websites te bekijken. In zijn slides had Martin voorbeelden van homepages van de deelnemers verwerkt, een top voorbereiding!”

Deelnemer Digital & Online Marketing over Martin’s college ‘Usability en conversie’

Pieter Jan Troost

“Fijne les, up to date en zeer toepasbaar. Veel geoefend met elkaars cases en daardoor heel leerzaam. Deze les had je niet willen missen! Docent super. Veel kennis en goed gevoel voor de dynamiek in de groep en spanningsboog ervan!”

Deelnemer Online Marketeer, over Pieter Jan’s college ‘User experience en behavior’

Pieter Jan Troost | Docent
Wim van der Mark | Docent

Wim van der Mark

Wim is een heel inspirerende man die veel voorbeelden uit het dagelijks leven toelichtte aan de hand van marketingtermen. Vooral de psychologie achter bepaalde denkwijzen en hoe hersenen hiermee omgaan is erg interessant!”

Deelnemer Schrijven voor online

Check hier wie de trotse drager is van de titel 'Docent van het jaar 2019'