Blog

Docent van het jaar 2020

Wij zijn erg trots op ons mooie docentenkorps. Want zonder hen geen Beeckestijn! Steeds weer geven zij de deelnemers aan onze opleidingen nieuwe kennis, inzichten en inspiratie om mee aan de slag te gaan in hun dagelijkse werk. Ook voor 2020 hebben we alle evaluaties op een rij gezet en dit jaar hebben we maar liefst 2 keer een top 10 gevormd, onderverdeeld in 2 categorieën: Digital, Marketing & Communicatie en Customer Experience, CRM & Data

Hieronder vind je de 2 shortlists voor de Beeckestijn Business School Docent van het jaar 2020! De winnaars worden binnenkort bekend gemaakt, maar we zetten deze toppers alvast graag even in het zonnetje!

 

Top Digital, Marketing & Communicatie
 • Bart Meerdink
 • Cheryl van Etten
 • Frans Riemersma
 • Hans van der Meulen
 • Ingmar de Lange
 • Jaspar Roos
 • Martin van Kranenburg
 • Maurice Jongerius
 • Pieter Jan Troost
 • Tom de Ruyck

 

Top CX, CRM & Data
 • Anders Jansen
 • Carmen Philips
 • Eric de Haan
 • Felipe Wesbonk
 • Hans Molenaar
 • Jean-Pierre Thomassen
 • Kees Kerkvliet
 • Lejo Duivenvoorde
 • Sabine Croes
 • Sonja Stalfoort

* in alfabetische volgorde

Shortlist Docent van het jaar 2020

Anders Jansen

“Mooie hands-on invalshoek op dit onderwerp, enthousiast, onderhoudend en gelardeerd met aansprekende praktijkvoorbeelden gebracht door Anders. Heb genoten van de sessie en de opgedane inzichten zijn goed bruikbaar in de praktijk.”

– Deelnemer post-master Customer Experience Strategie & Organisatie over Anders’ college Onderzoeken en organisatie van klanttevredenheid en NPS

Anders Jansen | Docent
Bart Meerdink | Docent | Beeckestijn Business School

Bart Meerdink

“Bart weet op een interessante manier college te geven door de actualiteit aan te halen en daarnaast oog te hebben voor de thema’s die binnen de werkomgeving van de cursisten spelen. Er is een goede balans tussen theorie aangevuld met praktijk.”

 – Deelnemer post-HBO Digital & Online Marketing over Bart’s college Social media & communities

Carmen Philips

“Hartstikke leuk college met een hele goede docent. Carmen heeft mij de hele 3 uur weten te boeien door haar enthousiasme en interessante manier van vertellen. Daarnaast had ze een hele goede verhouding qua theorie en praktijk. Erg leuk!”

– Deelnemer post-HBO Customer Experience & Journey Management over Carmen’s college De rol van het merk in customer experience en touchpoint design

Carmen Philips - Docent Beeckestijn Business School
Cheryl Etten

Cheryl van Etten

“Inhoudelijk sterk college, met veel informatie en praktische oefeningen. Cheryl weet heel veel over SEA en kan dit duidelijk overbrengen. Veel geleerd vandaag!”

– Deelnemer Talentship Digital Marketing Expert over Cheryl’s college Advanced SEA

Eric de Haan

“Eric legt op een zeer fijne wijze optimale verbinding en legt uitstekend en boeiend uit. De theorie die hij doceert past hij zelf tot in de puntjes toe in zijn klantcontact. Heel gaaf.”

– Deelnemer post-HBO Service Excellence over Eric’s college Service Excellence: visie, strategie & plan

Eric de Haan docent bij de opleiding Service Excellence

Felipe Wesbonk

“Wat een top les! Super duidelijke uitleg, de sheets zijn naslagwerk waar ik nog lang profijt van heb. Er was een mooie balans tussen uitleg en tussendoor zelf even in Google Analytics kijken en de praktijkvoorbeelden waarbij Felipe de Google Analytics omgeving liet zien.”

– Deelnemer Talentship Digital Marketing Expert over Felipe’s college Google Analytics inrichten

Frans Riemersma

“Frans is een bron van kennis, wist moeiteloos diverse tools en literatuur naar voren te halen. Hij had het college goed voorbereid, is rustig in zijn uitleg en houdt iedereen bij de les.”

– Deelnemer post-HBO Marketing Automation & Campagne Management over Frans’ college Marketing automation fundamentals, systemen en plan

Frans Riemersma, Martech expert lead at Beeckestijn
Hans Molenaar Directeur Beeckestijn Business School

Hans Molenaar

“De energie zat er goed in, ook de creativiteit was fijn. Erg blij met het resultaat en wat we hebben geleerd van deze dag. Hans is een fijne vent en een erg prettige docent. College van Hans is voor mij zoals het hoort te zijn. Dank voor deze leerzame en mooie dag.”

– Deelnemer post-master Customer Experience Strategie & Organisatie over Hans’ college Harvard Business School Customer Experience casedag

Hans van der Meulen

“Hans is een fijne docent en je merkt dat hij echt veel kennis heeft van de markt en de trends die momenteel spelen.”

– Deelnemer post-HBO Digital & Online Marketing over Hans’ college Digitale marketingtrends, journeys & strategie

Hans van der Meulen | docent | Beeckestijn Business School
Ingmar de Lange - docent - Beeckestijn Business School

Ingmar de Lange

“Goed te volgen, interessante les. Ingmar is een makkelijke prater, die de inhoud zo meester is dat ik eigenlijk alleen maar meer wilde horen. De opbouw was in balans. Ik kan er nu zelf mee aan de slag!”

 – Deelnemer post-master Digital Marketing Strategie & Leiderschap over Ingmar’s college Digital branding

Jaspar Roos

“Leuke, enthousiaste man, vol energie en mooie uiteenzetting van de casus. Houdt je scherp en daagt je uit met prikkelende vragen. In combinatie met praktische voorbeelden en humor weet hij ook op een digitale manier het college boeiend te houden.”

– Deelnemer post-master Digital Marketing Strategie & Leiderschap over Jaspar’s college Digital marketing strategie case

Jaspar Roos | Docent | Beeckestijn Business School
Jean-Pierre Thomassen docent bij Beeckestijn Business School

Jean-Pierre Thomassen

“Heel veel geleerd. Ook weer nieuwe inzichten gekregen, die veel toegevoegde waarde gaan geven aan hoe je Service Excellence in je organisatie brengt. Zo vond ik het fijn dat Jean-Pierre zich inleefde en meedacht bij specifieke vragen die opkwamen. Ook de voorbeelden uit de eigen praktijk van Jean-Pierre helpen zeer.”

– Deelnemer post-HBO Service Excellence over Jean-Pierre’s college Customer journeys, processen, organisatiestructuur en partnerships

Kees Kerkvliet

“Zeer interessante en leerzame training. Kees is een deskundige trainer die vol enthousiasme over customer journeys vertelde aan de hand van leuke voorbeelden. Met een enthousiast gevoel terug naar huis.”

– Deelnemer over de training Customer Journey Mapping van Kees

Kees Kerkvliet, docent bij beeckestijn business school
Lejo Duivenvoorde | docent

Lejo Duivenvoorde

“Ik vind Lejo een hele fijne docent. Goede toelichting van de stof, hij houdt de sessie interactief en vraagt naar specifieke situaties in de praktijk waardoor het goed toepasbaar wordt.”

– Deelnemer van de training Campagne Management over Lejo’s college Briefing, mediaplan & campagnes

Martin van Kranenburg

“Het enthousiasme waarmee Martin zijn kennis overdraagt werkt aanstekelijk. Voordeel is ook dat het direct toepasbaar is. Ook heel fijn dat Martin zich ook echt in de cursisten en hun werkgevers verdiept en dit in de training verwerkt.”

– Deelnemer training Usability, experience & conversie over Martin’s college Online Persuasion

Martin van Kranenburg | docent Beeckestijn Business School
Maurice Jongerius | docent | Beeckestijn Business School

Maurice Jongerius

“Heel leuk en leerzaam college met veel goede praktijkvoorbeelden. Het was een goed verhaal met een kop en een staart. Maurice kan erg goed en inspirerend vertellen. Betrok de groep er goed bij tijdens het gehele college.”

 – Deelnemer post-master Digital Marketing Strategie & Leiderschap over Maurice’s college Mobile marketing

Pieter Jan Troost

“Een hele goede verhouding tussen inhoud, hoe dit praktisch toe te passen, voorbeeld cases vanuit eigen ervaring en interactie. En daarnaast een prettige manier van het overbrengen van de informatie en zijn expertise. Echt een top college!!”

 – Deelnemer post-HBO Digital & Online Marketing, over Pieter Jan’s college Usability en conversie van (mobile) website en apps.

Pieter Jan Troost | Docent
Sabine Croes

Sabine Croes

“Leukste college tot nu toe! Heel interactief. Sabine heeft echt de theorie op een leuke manier kunnen toelichten via het uitvoeren van groepsopdrachten.”

– Deelnemer post-HBO Customer Experience & Journey Management over Sabine’s college Service Design

Sonja Stalfoort

“Heel interessant, ik kan het direct toepassen in mijn werk. Het was leuk om een eerste begin te maken met het plan voor mijn organisatie. Daarmee wordt het meteen tastbaar. Sonja had een duidelijk inhoudelijk verhaal en was ook flexibel genoeg voor vragen en interactie.

– Deelnemer Customer Centric traineeship over Sonja’s college Customer centric strategie en planning

Sonja Stalfoort
Tom de Ruyck, expert lead at beeckestijn business school

Tom de Ruyck

“Erg inspirerend en prikkelend. Mooie learnings uit gehaald. Tom had leuke voorbeelden en heeft een prettige manier van presenteren. Verhelderend en boeiend. Ook ruimte voor dialoog.”

– Deelnemer post-master Digitale Transformatie & Organisatie over Tom’s college Veranderend digitaal gedrag.

 

Benieuwd wie de winnaars zijn? Eind volgende week maken we de winnaars bekend. Stay tuned!

Benieuwd wie de winnaars zijn? Check dit bericht over de winnaars van 2020 »