Blog

Docent van het jaar 2021

Wij zijn erg trots op ons mooie docentenkorps! 100+ vakexperts zorgen ervoor dat onze deelnemers nieuwe kennis, inzichten & inspiratie krijgen die ze kunnen toepassen in hun dagelijkse werk. Het eind van het jaar nadert en dit betekent dat de uitreiking Docent van het jaar 2021 er weer aankomt 🏆

Aan de hand van alle deelnemersevaluaties is er weer een top 10 gevormd met de best geëvalueerde docenten in 2 categorieën: Digital, Marketing & Communicatie en Customer Experience, CRM & Data.

Hieronder vind je de 2 shortlists voor de Beeckestijn Business School Docent van het jaar 2021! De winnaars worden binnenkort bekend gemaakt, maar we zetten deze toppers graag alvast even in het zonnetje!

Top Digital, Marketing & Communicatie
 • Alex Dowdalls 
 • Arko van Brakel
 • Bart Meerdink 
 • Cheryl van Etten
 • Chris Out 
 • Dennis Sanchez 
 • Martin van Kranenburg 
 • Pieter Jan Troost 
 • Sonja Loth
 • Wim van der Mark   
Top CX, CRM & Data
 • Albert Gast  
 • Anders Jansen 
 • Carmen Phillips
 • Durk Bosma 
 • Frank van Delft 
 • Jean-Pierre Thomassen 
 • Jurgen ten Brummeler 
 • Kees Kerkvliet 
 • Sabine Croes  
 • Sonja Stalfoort  

* in alfabetische volgorde

shortlist docent van het jaar 2021

Albert Gast

“Albert is een enthousiaste man en het is leuk om naar zijn college te luisteren. Ook super dat hij het zo interactief maakt.”

– Deelnemer van de post master Strategisch Brandmanagement over Albert’s college Design Thinking

Albert Gast 400x400 rond
Alex Dowalls 400x400 zw

Alex Dowalls

“Goed en geweldig hoe deze ‘ver van je bed’ stof zo dichtbij werd gebracht: operationeel, toepasbaar, begrijpelijk. Complimenten om het op deze zeer begrijpelijke en inspirerende manier over te kunnen dragen! Super leuk en inspirererend!”

Deelnemer van de post master Digital Marketing Strategie & Leiderschap over Alex’ college Artificial intelligence, deep learning and machine learning

Anders Jansen

“Bevlogen docent met zowel praktische als originele voorbeelden. Heel interactief en een goede dosis humor. Had zich goed ingelezen in de groep en haalde voor iedereen goede voorbeelden aan, mooi voorbeeld van customer experience.”

– Deelnemer van de post master Customer Experience Strategie & Organisatie over Anders’ college Onderzoeken van klantbeleving

Anders Jansen rond 400x400 zw
arko van brakel rond 400x400 zw

Arko van Brakel

“Arko bood simpele tools en tips aan om grote innovatieve en 'purpose driven' stappen te maken als bedrijf maar ook als mens. Door zijn schat aan ervaring en zijn zelfgenoemde vele fouten kon hij mij veel bieden wat direct in praktijk kan worden gebracht."

– Deelnemer van de post master Digital Marketing Strategie & Leiderschap over Arko’s college Digitaal leiderschap & change management

Bart Meerdink

“Bart stelt de juiste vragen op het juiste moment. Geeft richting en laat je zelf met de oplossing komen. Blijft je ‘dwingen’ om vanuit je strategie te werken en deze zo volledig mogelijk uit te werken zodat het relevant en actueel blijft.”

– Deelnemer van de post master Digital Marketing Strategie & Leiderschap over Bart’s Harvard casedag

bart meerdink rond 400x400 zw
Carmen Philips rond 400x400 zw

Carmen Philips

“Heel interessante lesmaterie. Ontzettend leuke, enthousiaste, opzwepende docente. Interactieve les, op voor mij een andere manier dan ik tot op heden gezien had. Ik kreeg energie van dit college!”

– Deelnemer van de post hbo Customer Experience & Journey Management over Carmen’s college De rol van het merk in customer experience & touchpoint design

Cheryl van Etten

“Top docent! geduldig en legt duidelijk uit. Echt het idee dat ik het begrijp en kan gaan toepassen. past zich aan aan de wensen van de groep.”

– Deelnemer van de training Zoekmachine marketing essentials over Cheryl

cheryl van etten rond 400x400 zw
Chris Out Digital Marketing Expert Beeckestijn Business School

Chris Out

“Gaaf college! Leuk dat iemand een 'klas' kan boeien zonder ook maar een PPT slide te laten zien. Dat gebeurde pas na 90 min. en was helemaal prima. Chris wist ons op een interactieve manier te triggeren en te laten nadenken over het systeem van growth hacking.”

– Deelnemer van de post master Digital Marketing Strategie & Leiderschap over Chris’ college Growth hacking & organisatie

Dennis Sanchez

“Dennis is echt een fijne docent om naar te luisteren. Ontzettend toegewijd aan dit onderwerp, veel kennis en vooral veel enthousiasme. Erg leuke en informatieve voorbeelden.”

– Deelnemer van de post-hbo Digital & Online Marketing over Dennis’ college Social media & influencers

Dennis Sanchez 400x400 rond zw
durk bosma 400x400 rond zw

Durk Bosma

“Het was prettig om met 'nieuwe' mensen stil te staan bij vraagstukken. Ik heb weer nieuwe dingen geleerd die ik eigenlijk meteen in mijn eigen praktijk kan toepassen. Durk is vriendelijk en duidelijk, hij houdt de vaart erin. Ook zijn uitgebreide praktijkervaring is prettig.”

– Deelnemer van de post-hbo Customer Insight & Data Driven Marketing over Durk’s college Fundament data driven marketing en customerinsight

Frank van Delft

“Frank is prettig om naar te luisteren. Legt alles gedegen uit. Biedt voldoende ruimte voor vragen en heeft onwijs veel kennis en kunde (uit de praktijk) wat erg prettig is.”

– Deelnemer van de poster master Data Driven Strategie & Organisatie over Frank’s college Trends & context data driven marketing.

Frank van Delft 400x400 rond zw
Jean-Pierre-Thomassen rond 400x400 zw

Jean-Pierre Thomassen

“Het is overduidelijk dat Jean-Pierre veel kennis in huis heeft en ook de ervaring om het extra credits te geven. Daardoor is de uitleg helder en heb je direct het gevoel er hands-on mee aan de slag te kunnen gaan.”

– Deelnemer van de post-hbo opleiding Customer Relationship Management over Jean-Pierre’s college Introductie, strategie, beleid & CRM plan

Jurgen ten Brummeler

“Jurgen legt goed en rustig uit en neemt de tijd voor je vragen. En fijn is dat hij je hands-on meeneemt in GA. Samen ga je aan de slag. Dus elke stap pas je zelf direct toe.”

– Deelnemer expert opleiding Online Marketeer over Jurgen’s college Verdieping in Google Analytics

Jurgen ten Brummeler 400x400 rond zw
Kees Kerkvliet 400x400 rond zw

Kees Kerkvliet

“Kees zijn enthousiasme voor het onderwerp werkt aanstekelijk. De voorbeelden die gebruikt worden spreken tot de verbeelding en de opdracht was goed om samen te werken en elkaar aan te vullen.”

– Deelnemer post-hbo Customer Experience & Journey Management over Kees’ college Mapping van touchpoints customer journeys

Martin van Kranenburg

“Erg goede en waardevolle sessie. Goede deep dive in de theorie en concrete handvatten om aan de slag te gaan met het verbeteren van de eigen website en flow. Martin is super bevlogen en enthousiast en weet het top over te brengen!”

– Deelnemer van de training Usability, experience & conversie over Martin’s college User behavior & inspelen op klantinzicht

Martin van Kranenburg Conversie Specialist Beeckestijn Business School
pieter jan troost rond 400x400 zw

Pieter Jan Troost

“Ontzettend boeiend en toepasbaar college. Heeft me echt inzichten én handvaten gegeven om op een bepaalde manier te denken. Daarbij is Pieter Jan enthousiast in hetgeen hij ons wil overbrengen, heel duidelijk en betrekt iedereen er goed bij.”

– Deelnemer van de post-hbo Digital & Online Marketing over Pieter Jan’s college Usability & experience

Sabine Croes

“Goede uitleg, veel interactie en een gepassioneerd college. Zeer blij met de deskundigheid van Sabine!”

– Deelnemer van de masterclass Customer Experience Strategie & Organisatie over Sabine’s college Service design: design de huidige customer journey

Sabine Croes 400x400 rond
sonja loth rond 400x400 zw

Sonja Loth

“Sonja is een koningin in het stellen van strategisch juiste vragen. Daarnaast is ze een mega prettige docent die je altijd weet te motiveren om ergens mee aan de slag te gaan en nooit het gevoel geeft dat je een domme vraag stelt.”

– Deelnemer van de post-hbo Content Marketing over Sonja’s vraagstellingscollege

Sonja Stalfoort

“Alle ontwikkelingen passeerden de revue, ook voorzien van leuke voorbeelden. Sonja heeft een fijne vertelstijl, gaat goed in op vragen en de voorbeelden uit de praktijk ondersteunen goed haar verhaal. En zijn ook nog eens inspirerend.”

– Deelnemer van de post master Customer Experience Strategie & Organisatie over Sonja’s college CX trends en context

sonja stalfoort 400x400 rond zw
Wim van der Mark 400x400 rond zw

Wim van der Mark

"Wat een Topper is Wim, zo enthousiast en zo veel kennis. Ook was Wim ontzettend behulpzaam en nam de tijd om de vragen goed te beantwoorden! Ik wil meer Wim' s als docent."

– Deelnemer van de training Schrijven voor online over Wim