Blog

Heb je nog opleidingsbudget over?

Heb je je opleidingsbudget van 2020 nog niet benut? Laat het niet verloren gaan, maar investeer in jezelf en benut het geld goed! Het zou zonde zijn als dit geld verloren gaat, het gaat immers om je eigen ontwikkeling. Schrijf je daarom nog snel in voor een opleiding of training en investeer in jezelf!

Als je je bij ons inschrijft voor een opleiding of training voor 25 januari 2021 kun je de factuur nog over 2020 ontvangen. Zo kun je in 2021 starten met een opleiding of training met je budget uit 2021. 


Op locatie of via Online Classroom

Alle opleidingen en trainingen vinden weer op locatie plaats. Maar online deelnemen blijft ook mogelijk!

  • Bij je inschrijving kun je aangeven op welke locatie je aan je opleiding of training wilt deelnemen.
  • Wil je i.v.m. reistijd, je gezondheid of restricties vanuit je werkgever liever online deelnemen? Schrijf je dan in voor online classroom
  • Wil je als je via online classroom deelneemt, toch een keer naar locatie komen? Dat kan! In overleg uiteraard, zodat we zeker weten dat er genoeg ruimte is om afstand te houden. 
  • Uiteraard houden wij op locatie rekening met de op dat moment geldende corona maatregelen. Zo werken we met kleine groepen en zorgen we dat iedereen voldoende afstand kan houden.

Kunnen we je helpen bij het maken van de juiste keuze?

Twijfel je nog of heb je vragen? We helpen je graag met het vinden van de opleiding die het beste bij jou past! Neem contact met ons op, op de manier van jouw keuze

Telefoon

  088 147 41 00

Live chat

  Start live chat

WhatsApp

  06 25 00 23 17