Blog

Overheid investeert mee in jouw kennisontwikkeling

De coronacrisis zet ons leven op zijn kop en raakt ons allemaal. Contracten worden niet verlengd en ook voor veel ZZP-ers zullen het zware tijden worden. Veel bedrijven zullen moeten herstellen van de economische dip en zijn afwachtend in het aannemen van mensen.

Vergoeding opleidingskosten

Zit je zonder baan, dan is het juist nu belangrijk om te investeren in kennis om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Het is het goed om te weten dat de mogelijkheden die UWV biedt voor vergoeding van de opleidingskosten ook voor onze opleidingen van toepassing zijn. Veel van onze deelnemers die in between jobs zijn hebben hier al gebruik van gemaakt.

Daarnaast biedt Beeckestijn de mogelijkheid tot gespreid betalen en een BTW vrije factuur. Lees hier meer over onze financiële mogelijkheden.

Heb je vragen over de mogelijkheden voor jou?

Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs Nicole of Mieke of stel je vraag via onze chat. We helpen je graag verder!

Nicole | Opleidingsadviseur

 

Nicole van de Kracht

Opleidingsadviseur
088 1474 100
nvdkracht@beeckestijn.org
06 250 023 17

Mieke Mensing | opleidingsadviseur Beeckestijn

 

Mieke Mensing

Opleidingsadviseur trainingen
088 1474 100
mmensing@beeckestijn.org
 

 

Vanaf januari 2022 kun je als werkzoekende, maar ook als werkende of ondernemer €1.000 euro opleidingsbudget aanvragen. Lees meer over de nieuwe STAP regeling >>