Blog

Pieter Jan Troost docent van het jaar 2019

Met een fantastisch gemiddelde van 8,7 is Pieter Jan uitgeroepen tot Beeckestijn docent van het jaar 2019. Meer dan 100 deelnemers hebben de colleges van Pieter Jan in 2019 beoordeeld. Gefeliciteerd Pieter Jan!

Pieter Jan is usability, experience & behavior docent binnen de post-master Digital Marketing Strategie & Leiderschap, post-hbo Online Communicatie, post-master Online Communicatie Strategie & Leiderschap, expert opleiding Online Marketeer en het traineeship Digital Marketing Expert. Deelnemers vinden de colleges van Pieter Jan zeer up to date en toepasbaar en het oefenen met hun eigen case erg leerzaam. 

“Fijne les, up to date en zeer toepasbaar. Veel geoefend met elkaars cases en daardoor heel leerzaam. Deze les had je niet willen missen! Docent super. Veel kennis en goed gevoel voor de dynamiek in de groep en spanningsboog ervan!”
Deelnemer Online Marketeer, over Pieter Jan’s college ‘User experience en behavior’

Wij zijn trots op ons mooie docentenkorps!

Meer dan 100 vakexperts zorgen ervoor dat onze deelnemers elke keer weer met nieuwe kennis en inspiratie naar huis gaan. 10 toppers sprongen er dit jaar bovenuit in de deelnemersevaluaties en stonden op de shortlist Beeckestijn Business School docent van het jaar 2019. Ook een hartelijke felicitatie voor Antal de Waij, Bart Meerdink, Bas van den Beld, Eddy Boeve, Hans van der Meulen, Ingmar de Lange, Kathy van de Laar, Martin van Kranenburg en Wim van der Mark. 

Op naar een mooi 2020 vol nieuwe kennis en inspiratie!