Blog

Winnaars Docent van het jaar 2020

Dit jaar hebben we niet 1 maar 2 winnaars tijdens de uitreiking van de Docent van jaar 2020!

In de categorie Digital, Marketing & Communicatie is voor de 2e keer op rij Pieter Jan Troost de winnaar met een gemiddelde van 8,8 over het gehele jaar.

En in de categorie Customer experience, CRM & Data staat Anders Jansen op nummer 1 met een gemiddelde van 8,6 over hele jaar.

Van harte gefeliciteerd Pieter Jan & Anders!

Pieter Jan Troost & Anders Jansen

  Pieter Jan Troost                                                                            Anders Jansen

Categorie Digital, Marketing & Communicatie

Pieter Jan is voor de tweede keer op rij verkozen tot nummer 1 docent in de categorie Digital, Marketing & Communicatie. Hij geeft vooral colleges over usability, experience & behavior en kreeg van de deelnemers een gemiddelde van 8,8! We verrasten hem op locatie om hem het heuglijke nieuws te brengen. Van harte Pieter Jan! 

Categorie Customer experience, CRM & Data

In de andere categorie Customer experience, CRM & Data is Anders Jansen de winnaar met een gemiddeld cijfer van 8,6! Hij geeft colleges over NPS & het onderzoeken van klantbeleving. Ook bij Anders gingen we langs om hem te verrassen en de award te overhandigen. Gefeliciteerd Anders!

Wij zijn trots op ons mooie docentenkorps!

Bedankt natuurlijk aan ál onze docenten. Zonder jullie zijn we nergens en ook dit jaar stonden we er samen. 20 toppers sprongen er dit jaar bovenuit in de deelnemersevaluaties en stonden op de shortlist Beeckestijn Business School docent van het jaar 2020. Ook een hartelijke felicitatie voor Bart Meerdink, Carmen Philips, Cheryl van Etten, Eric de Haan, Felipe Wesbonk, Frans Riemersma, Hans van der Meulen, Ingmar de Lange, Jaspar Roos, Jean-Pierre Thomassen, Kees Kerkvliet, Lejo Duivenvoorde, Martin van Kranenburg, Maurice Jongerius, Sabine Croes, Sonja Stalfoort & Tom de Ruyck.

We gaan weer op naar een mooi jaar in 2021, nieuwe kennis en inspiratie!