Blog

Winnaars Docent van het jaar 2021

Onze deelnemers hebben de docenten weer volop beoordeeld en er zijn dit jaar weer 2 winnaars voor Docent van het jaar 2021 in 2 categorieën!

In de categorie Digital, Marketing & Communicatie staat Martin van Kranenburg op nummer 1 met een gemiddelde van 8,9 over het gehele jaar.

En in de categorie Customer experience, CRM & Data is Jurgen ten Brummeler de winnaar met een gemiddelde van 8,8 over hele jaar.

Van harte gefeliciteerd Martin & Jurgen!

winnaars docent van het jaar 2021

  Martin van Kranenburg                                                                  Jurgen ten Brummeler

Categorie Digital, Marketing & Communicatie

Na twee jaar op de 2plek te zijn geëindigd, is Martin dit jaar de winnaar in de categorie Digital, Marketing & Communicatie. De deelnemers gaven Martin een gemiddeld cijfer van 8,9 over het gehele jaar! Wij verrasten Martin om het goede nieuws te brengen en de welverdiende prijs de overhandigen. Gefeliciteerd Martin!

Categorie Customer experience, CRM & Data

In de categorie Customer Experience, CRM & Data is Jurgen ten Brummeler de nummer 1. Hij kreeg een gemiddelde beoordeling van een 8,8. Jurgen is dit jaar een nieuwe docent geworden en weet meteen naar huis de gaan met deze mooie titel. Wat een mooie prestatie. Van harte Jurgen!

Zonder docenten geen Beeckestijn

Zonder ons mooie docentenkorps is er geen Beeckestijn. Heel veel dank aan al onze docenten! Dit jaar sprongen er 20 docenten bovenuit en stonden op de shortlist Beeckestijn Business School docent van het jaar 2021. Hartelijk gefeliciteerd met deze mooie prestatie Albert Gast, Alex Dowalls, Anders Jansen, Arko van Brakel, Bart Meerdink, Carmen Philips, Cheryl van Etten, Chris Out, Dennis Sanchez, Durk Bosma, Frank van Delft, Jean-Pierre Thomassen, Kees Kerkvliet, Pieter Jan Troost, Sabine Croes, Sonja Loth, Sonja Stalfoort & Wim van der Mark.

Op naar weer een mooi jaar in 2022, waarbij onze docenten weer volop kennis en inspiratie gaan meegeven aan de deelnemers!