Blog

Winnaars Docent van het jaar 2022

dverhoef@beeckestijn.org

Onze deelnemers hebben de docenten weer volop beoordeeld en er zijn dit jaar weer 2 winnaars voor Docent van het jaar 2022 in 2 categorieën!

In de categorie Digital, Marketing & Communicatie is Marcel Udo de winnaar met een gemiddelde van 8,6 over het gehele jaar.

En in de categorie Customer Experience, CRM & Data is Robert van Ossenbruggen de nummer 1 met een gemiddelde van 8,7 over hele jaar.

Van harte gefeliciteerd Marcel & Robert!

Categorie Digital, Marketing & Communicatie

Na al eens in de top 10 docenten te hebben gestaan, is Marcel dit jaar de winnaar in de categorie Digital, Marketing & Communicatie. De deelnemers gaven Marcel een gemiddeld cijfer van 8,6 over het gehele jaar! We verrasten Marcel op kantoor om het goede nieuws te brengen. Hij was erg blij en trots. Alles onder de 8 is volgens Marcel niet hoog goed, dus dit mooie gemiddelde cijfer was de kers op de taart voor hem. Gefeliciteerd Marcel!

Marcel Udo

Marcel Udo

Categorie Customer experience, CRM & Data

Robert van Ossenbruggen is de winnaar in de categorie Customer Experience, CRM & Data. We reisden af naar Delft om Robert te verrassen. Hij kreeg een gemiddelde beoordeling van een 8,7. Robert was op de hoogte dat hij dit jaar in de top 10 docenten stond, maar de winnaar had hij niet verwacht. Een ontzettend mooie prestatie. Van harte Robert!

Robert van Ossenbruggen

Robert van Ossenbruggen

Zonder docenten geen Beeckestijn

Zonder ons mooie docentenkorps is er geen Beeckestijn. Heel veel dank aan al onze docenten! Dit jaar sprongen er 20 docenten bovenuit en stonden op de shortlist Beeckestijn Business School docent van het jaar 2022. Hartelijk gefeliciteerd met deze mooie prestatie allemaal!

Op naar een inspirerend 2023, waarin onze docenten de deelnemers opnieuw zullen voorzien van nieuwe kennis en skills!