Blog

Winnaars Docent van het jaar 2023

Onze deelnemers hebben de docenten weer volop beoordeeld en er zijn dit jaar weer 2 winnaars voor Docent van het jaar 2023 in 2 categorieën!

In de categorie Digital, Marketing & Communicatie is Martin van Kranenburg de winnaar met een gemiddelde van 8,8 over het gehele jaar.

En in de categorie Customer Experience, CRM & Data is Sonja Stalfoort de nummer 1 met een gemiddelde van 8,8 over hele jaar.

Van harte gefeliciteerd Martin & Sonja!

Categorie Digital, Marketing & Communicatie

Na al eens docent van het jaar te zijn geworden, is Martin dit jaar weer de winnaar in de categorie Digital, Marketing & Communicatie. De deelnemers gaven Martin een gemiddeld cijfer van 8,8 over het gehele jaar! We verrasten Martin tijdens zijn college om het goede nieuws te brengen. Hij was erg blij en verrast. Van harte gefeliciteerd Martin!

Martin | Docent van het jaar 2023

Martin van Kranenburg

Categorie Customer experience, CRM & Data

Sonja Stalfoort is de winnaar in de categorie Customer Experience, CRM & Data. We reisden af naar Utrecht om haar te verrassen tijdens het geven van een casedag. Sonja kreeg een gemiddelde beoordeling van een 8,8. Ze was op de hoogte dat ze dit jaar in de top 10 docenten stond, maar dat ze zou winnen had ze niet verwacht. Een ontzettend mooie prestatie. Van harte gefeliciteerd Sonja!

Sonja | Docent van het jaar 2023

Sonja Stalfoort

Zonder docenten geen Beeckestijn

Zonder ons mooie docentenkorps is er geen Beeckestijn. Heel veel dank aan al onze docenten! Dit jaar sprongen er 20 docenten bovenuit en stonden op de shortlist Beeckestijn Business School docent van het jaar 2023. Hartelijk gefeliciteerd met deze mooie prestatie allemaal!

Op naar een inspirerend 2024, waarin onze docenten de deelnemers opnieuw zullen voorzien van nieuwe kennis en skills!