Clinic

Zo onderscheid je jezelf als werkgever in een krappe arbeidsmarkt

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Zo onderscheid je jezelf als werkgever in een krappe arbeidsmarkt" door  Jasper Ordelman. 

Onderscheid jezelf in een krappe arbeidsmarkt

In veel verschillende sectoren is er een groot personeelstekort. Iedereen strijdt voor dezelfde mensen. Een sterk employer brand heeft vele voordelen. Naast dat nieuwe werknemers sneller voor deze bedrijven kiezen, zijn sterke werkgeversmerken ook productiever en hebben een lager verzuim. Kortom, sterke werkgeversmerken zijn de winnaars van morgen. 

Employee branding gaat verder dan een grappige of aantrekkelijke 'werken bij' website. Het draait onder andere ook om het waarmaken van de belofte die je doet tijdens het werven. Hoe onderscheid je jezelf als werkgever en trek je de juiste mensen aan? Maar nog belangrijker: hoe hou je ze binnen?

Wat kan je verwachten?

Tijdens de clinic komt het volgende aan bod: 

  • Hoe onderscheid je je als werkgever?
  • Hoe bouw je aan een sterke en positieve organisatiestructuur?
  • Hoe kom je tot een werkbelofte die intern en extern inspireert?

Over Jasper Ordelman

Jasper Ordelman is merk- en communicatiestrateeg bij Hugo Strategy, het strategisch communicatiebureau dat hij zelf in 2009 oprichtte. Jasper is gespecialiseerd in merkpositionering, identiteit en employer branding. Als zelfstandig communicatiestrateeg heeft hij meer dan 50 organisaties van binnen gezien en geholpen, waaronder o.a. Heineken, NOS, WE Fashion, Adyen, BUX, OHRA en BNP Paribas. 

Jasper Ordelman | Docent

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

Ik kan er niet bij zijn op  het tijdstip van de clinic, kan ik de opnames ontvangen?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

Wanneer ontvang ik de inloggegevens tot de live-stream?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.