docent worden

Bij Beeckestijn Business School hebben we geen fulltime docenten in dienst, maar enthousiaste vakexperts die graag hun kennis delen als docent. Onze docenten zijn zeer ervaren ondernemers, adviseurs, consultants en auteurs die bedreven zijn in hun vakgebied. We zijn er trots op dat ons netwerk van deze toppers in de markt nog altijd groeit! Vind jij het leuk om je kennis te delen en onze deelnemers een stap verder te brengen?

We zoeken op dit moment actief naar docenten in onderstaande vakgebieden:

AI (klant-) data analyse 

Heb je ruime ervaring met het toepassen van AI op (klant-) data in campagnes en/of het bouwen van voorspelmodellen? En beschik je het talent om complexe materie op een begrijpelijke manier over te brengen? Laat het ons weten! We zijn op zoek naar een docent voor verschillende programma’s en trainingen.  

Social advertising

Voor verschillende programma’s zijn we op zoek naar experts in social advertising. Heb je ruime ervaring in het ontwikkelen van social advertising strategieën bij verschillende bedrijven? Of ben je juist een expert in het opzetten en optimaliseren van advertentiecampagnes op Facebook, Instagram, LinkedIn en/of andere kanalen? Laat het ons weten! 

Klantwaarde management

Voor onze post-HBO en post-master programma’s zijn wij op zoek naar een specialist in klantwaarde management. Vind je het een uitdaging om onze deelnemers mee te nemen in het vinden en binden van klanten die op langere duur de meeste waarde voor de onderneming hebben met hulp van klantpiramides, migratiematrices en customer based accounting? Neem dan contact met ons op!

Growth hacking/data driven growth

Voor verschillende programma’s zoeken we een expert in data driven growth of growth hacking. Je hebt ruime ervaring in het bereiken van een growth mindset bij verschillende organisaties en hoe je met growth het maximale uit data kunt halen en de groei kunt versnellen. Herken je jezelf in dit profiel en spreekt het je aan om je kennis en kunde over te dragen aan onze deelnemers? Laat het ons weten!

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in een van deze rollen? Dan zijn we op zoek naar jou! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. 

Staat jouw skill er niet bij? Dan hebben we op dit moment waarschijnlijk niet direct een plek voor je. In het formulier kun je aangeven waar jouw specialisme ligt. We nemen contact met je op wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk kun je ook deze pagina in de gaten houden. 

deelnemers-beeckestijn-sfeer
docent-beeckestijn-sfeer

Hoe werkt lesgeven bij Beeckestijn? 

Locaties door heel Nederland

Onze open programma’s bieden we aan op onze hoofdlocatie in Leusden, maar ook in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Zwolle en Antwerpen. Daarnaast verzorgen we regelmatig (maatwerk) incompany programma’s bij bedrijven verspreid door Nederland.   

Vertegenwoordiger van Beeckestijn

Op basis van de onderwerpen en leerdoelen die wij vooraf bepaald hebben, geef jij je college of training vorm. Natuurlijk denken we daar graag in mee en hebben we zelfs een training voor startende docenten, zodat je met vertrouwen voor de groep staat. We hechten belang aan een herkenbaar beeld van Beeckestijn. Daarom maak je je presentatie in ons Beeckestijn template.  

Marktconforme vergoeding, extra exposure en netwerk

We geloven in een intensieve samenwerking en partnership met onze docenten. Naast een marktconforme vergoeding, bieden we je met onze clinics, podcast en HUB ook een platform om je expertise breder te delen. Daarnaast bevelen we regelmatig onze docenten als expert aan bij relaties om ze verder te helpen. En met onze docentenbijeenkomsten leer je van andere docenten en versterk je je netwerk. 

Jouw expertise is onze kracht

Onze deelnemers en hun organisaties laten groeien, dat is wat we met elkaar willen bereiken. Dat lukt als er een match is op zowel de kennis als het niveau waarop jij excelleert. Onze programma’s lopen uiteen van operationeel tot strategisch niveau. Samen met jou kijken we of het college of training past. Daarnaast ben je als expert onze sparringpartner en maken we met elkaar de trainingen en opleidingen steeds beter. 

Ook interessant ⬇️