Ervaring Elisabeth Hovius

Over de post-HBO opleiding Digital & Online Marketing

"Het was waardevol om met medestudenten en docenten van gedachten te wisselen en praktische tips uit te wisselen."
Elisabeth Hovius
E-commerce manager bij Skins Cosmetics

"Het is een heel leuk verhaal hoe ik tot een opleiding bij Beeckestijn ben gekomen. Ik kende het instituut al langer; je komt er al snel terecht als je informatie zoekt over online marketing. Tijdens de jaarlijkse Webwinkel Vakdagen waar ik als bezoeker aanwezig was, kon je een opleiding bij Beeckestijn winnen. Toen ik een paar weken later werd gebeld dat ik de winnares was, dacht ik eerst dat het een grap was!"

Learning on the job

"Ik heb mijn master gedaan in International Business. Dat was een heel brede opleiding waar marketing maar een klein onderdeel van uitmaakte. Mijn baan als E-commerce manager was er een van learning on the job. Ik wilde wel meer kennis opdoen, maar geld was steeds een issue. Daarom kwam die prijsvraag voor een de opleiding ook echt op het juiste moment. Ik was er super blij mee."

Social Media

"Ik mocht zelf kiezen welke opleiding ik ging volgen en heb bewust voor de post-HBO opleiding Digital & Online Marketing gekozen. Ik wilde namelijk meer leren over de mogelijkheden van social media en Google Analytics. Tijdens de colleges heb ik daar echt heel veel nieuws over opgestoken. Bijvoorbeeld dat het handig is om niet zomaar alles klakkeloos op Facebook te zetten, maar daar ook een goede strategie voor op te zetten. En ik heb ook geleerd hoe ik bepaalde tools beter kan gebruiken om de conversie te vergroten."

Ervaring van Elisabeth Hovius bij de opleiding digital & online marketing

Sparringpartners

"In mijn huidige baan heb ik geen sparringpartners met online kennis. Daarom was het ook zo waardevol om met medestudenten en docenten van gedachten te wisselen en praktische tips te delen. Ik had er behoefte aan om mijn online ervaringen op mijn werk met anderen te evalueren. Klopte het hoe ik het had aangepakt? Dat bleek gelukkig het geval te zijn."

Heatmaps

"De individuele opdracht heb ik voor Skins Cosmetics gemaakt. Het is een concept geworden waarbij de homepage echt een online beleving moet worden, dat met heatmaps en AB-testen verder kan worden onderzocht. Mijn werkgever was enthousiast dus we zijn nu aan het kijken hoe we de dit plan definitief kunnen maken."

Online wereld

"Het was even geleden dat ik in de schoolbanken had gezeten, maar het was zeker geen straf. Er zijn veel mensen die net zoals ik de online wereld zijn ingerold en meer handvatten willen hebben. De opleiding heeft mij wijzer en geïnspireerder gemaakt. Als ik budget had gehad, zou ik me meteen weer inschrijven voor een opleiding."

Ook aan de slag met online marketing?

Bekijk de onderstaande opleidingen  ↓