Ervaring Joris Hogervorst

Over het talentship Digital Marketing Expert

"De werkgever profiteert van mijn opgedane kennis doordat ik de ruimte en vrijheid krijg om deze kennis direct toe te passen op de manier waarop ik denk dat juist is. Hierdoor verdwijnt de kennis niet naar de achtergrond."
Joris Hogervorst
Alumnus talentship Digital Marketing Expert

Hoe belangrijk is de combinatie van ‘werken en leren’ voor jou?

Erg belangrijk, ik wil me graag ontwikkelen op theoretisch gebied, maar tegelijkertijd ook praktijkervaring opdoen. Werken en leren is daarom voor mij de ideale oplossing.

Joris Hogervorst

Welke opleiding heb je gedaan voordat je als talent startte en wat hoop je uit het traineeship te halen?

Hiervoor heb ik de opleiding SPECO Sportmarketing gedaan. Door deze bachelor Commerciële Economie heb ik een marketingbasis gelegd waar ik nog altijd profijt van heb. Met het traineeship hoop ik meer diepgaande kennis te vergaren op digital marketinggebied. Niet alleen theoretische kennis, maar ook praktisch toepasbare kennis. Daarnaast wil ik me graag persoonlijk ontwikkelen.

Wat was je belangrijkste leermoment uit het talentship tot nu toe?

Ik kan zo geen specifiek leermoment aanwijzen, iedere sessie leer ik zowel op het gebied van hard skills als soft skills.

Wat betekent persoonlijke groei voor jou?

Persoonlijke groei bestaat voor mij uit twee componenten. Enerzijds de ontwikkeling van je persoonlijkheid. Hierbij denk ik bijvoorbeeld aan sociale vaardigheden en het leren kennen van jezelf. Anderzijds vind ik dat het ontwikkelen van kennis en vaardigheden ook een essentieel onderdeel is van persoonlijke groei.

Wat verwacht jij als ‘bijdrage’ van je werkgever waar het gaat om opleiden? 

Van de werkgever verwacht ik een faciliterende rol. Naast het mogelijk maken van leren, ook het begrijpen van het belang hiervan, ook voor de eigen organisatie.

Hoe laat jij je werkgever profiteren van de door jou opgedane kennis?

De werkgever profiteert van mijn opgedane kennis doordat ik de ruimte en vrijheid krijg om deze kennis direct toe te passen op de manier waarop ik denk dat juist is. Hierdoor verdwijnt de kennis niet naar de achtergrond.

Joris droomt over: een digital marketing functie binnen een sportomgeving.

Dit interview verscheen eerder in Fonk magazine, editie 266