Ervaring Esther Hupkes

Over de post-HBO opleiding Digital & Online Marketing

"Een opleiding Digital & Online Marketing is eigenlijk een must voor iedere marketing- en communicatiestrateeg."
Esther Hupkes
Eigenaresse van HuB Projectmanagement en Campagnemarketing

"Drie jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen. Met mijn bedrijf begeleid ik B2B-projecten in de financiële dienstverlening. Bijvoorbeeld bij het neerzetten van een marketingstrategie of een nieuwe dienst. Ik had al een flinke rugzak met marketing- en communicatie-ervaring, maar ik wilde mij toch verder specialiseren in digitale marketing. Ik geloof heel erg in online en een goede digitale analyse vormt de basis voor succes. Zodoende ben ik de post-HBO opleiding Digital & Online Marketing bij Beeckestijn gaan volgen."

Docenten

"Hoe ik bij Beeckestijn ben terecht gekomen, weet ik niet meer. Beeckestijn is voor mij altijd al een begrip geweest op het gebied van marketing. Daarnaast ging het mij niet om het halen van een papiertje maar zocht ik een opleiding die direct toepasbaar was in de praktijk. Beeckestijn staat erom bekend zo te werken. De docenten zijn echte professionals die nóg meer weten dan jijzelf. Les krijgen en colleges volgen klinkt zo schools, maar was dat zeker niet. Ik had echt het gevoel dat de  docenten ook goede gesprekspartners waren."

Digital marketing

"Het marketinglandschap is heel erg in beweging en de wereld verandert snel. Vroeger had je een redelijk strak omlijnde doelgroep. Nu moet je als bedrijf continue meebewegen en van volgen naar voorspellen. Je strategie in stukjes hakken, monitoren om die stip op de horizon te kunnen bereiken. Bij de opleiding Digital & Online Marketing heb ik echt geleerd hoe je dit doet: je bent continue bezig met optimaliseren. De opleiding heeft mij een stevige basiskennis gegeven die ik verder in de praktijk ontwikkel."

Ervaring van Esther Hupkes tijdens haar opleiding Digital & Online marketing

Belastbaarheid

"De belastbaarheid van de studie was te doen, al was het bij vlagen best pittig. Tijdens de studie was ik bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijf, thuis beleefde ik met twee kleine kinderen tropenjaren. Maar ik kreeg ook veel energie van de opleiding. De individuele opdracht, een het opstellen van een digital marketingplan, heb ik  bewust voor een van mijn eigen opdrachtgevers geschreven. Omdat het voor mij een leermoment was, werd ik er niet voor betaald. Maar op deze manier had zowel mijn opdrachtgever als ik er wat aan."

Professionals

"Ik was wel al een marketingprofessional, maar nog geen digital marketingprofessional. Ik ben een generalist en digital marketing is ondersteunend in mijn werk. Ik heb het nodig om mijn doelen te bereiken en daarbij is digital marketing niet meer weg te denken uit het vakgebied. Er zijn ook vast mensen die veel beter zijn in digital marketing dan ik. Doordat ik de opleiding heb afgerond, weet ik hoe de hazen lopen en kan ik een goede sparringpartner zijn. Een opleiding Digital & Online Marketing is eigenlijk een must voor iedere marketing- en communicatiestrateeg." 

Ook aan de slag met online marketing?

Bekijk de onderstaande opleidingen  ↓