Ervaring Madhu Mathoera

Over de post-master opleidingen Customer Experience Strategie & Organisatie en Digital Marketing Strategie & Leiderschap

"De twee opleidingen die ik bij Beeckestijn heb gevolgd, hebben me ontzettend veel nieuwe inzichten opgeleverd."
Madhu Mathoera
Eigenaresse en klantstrateeg van BE(E) Consultancy

“Ik heb twee jaar als senior formulemanager bij ING gewerkt, waarbij ik verantwoordelijk was voor de klantbeleving op de kantoren. Door een reorganisatie kreeg ik de kans om twee opleidingen bij Beeckestijn te volgen! Ik werd door een collega op het opleidingsinstituut geattendeerd. Mijn keuze voor de Customer Experience lag voor de  hand: ik had al werkervaring opgedaan met klanttevredenheid en wilde me daar verder in verdiepen. Digital Marketing leek me een goede aanvulling op het eigen bedrijf dat ik aan het opstarten was.”

Klanten

“Mijn passie om de klant in kaart te brengen, zat er al vroeg in. Bij mijn bijbaan op de afdeling schrijfwaren van een groot warenhuis vond ik het al belangrijk om met de klant mee te denken. Hoe kan ik de klant iets aanbieden wat écht bij hem of haar past?”

WhatsApp

“Ik vond beide opleidingen even interessant, maar vooral de post-master opleiding Customer Experience Strategie & Organisatie (voorheen Customer Experience & Multichannel Management) was echt een feestje. De groep studenten bleek ontzettend leuk. Iedereen was heel eager om te leren en de diepte in te gaan. We hadden onderling een leuke klik. Het was een hechte club waar al snel een WhatsApp-groep uit voortvloeide. Het was heel inspirerend om met mensen vanuit verschillende vakgebieden te sparren. Ik werd echt getriggerd om veel meer out of the box te denken.”

Ervaring van Madhu Mathoera van de twee opleidingen die zij heeft gevolgd

Digital Marketing

“Beide opleidingen hebben bijgedragen bij de opstart van mijn eigen bedrijf waarbij ik anderen help hun zichtbaarheid online en offline te vergroten. Door de post-master opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap heb ik geleerd welke tools en channels ik het beste voor mijn bedrijf en klanten in kan zetten.”

Inzichten

“Dankzij de opleiding Customer Experience ben ik nog meer dan voorheen vanuit de klant gaan denken. Dus niet alleen hoe jij de klant kunt vinden, maar ook hoe de klant jou kan vinden. En ik heb geleerd wat de beste manier is om je customer journey in kaart brengen want daar worstelde ik nog mee. Het is heel prettig dat de docenten zelf allemaal heel veel praktijkervaring hebben. Het heeft me veel inzichten opgeleverd.”

Groepsopdracht

“De opleidingen heb ik na elkaar gevolgd en daardoor vond ik de belastbaarheid prima te doen. Customer Experience volgde ik ’s avonds en Digital Marketing overdag. Ik kon de colleges en het huiswerk goed combineren met thuis. Ik heb ooit een MBA gevolgd en dat was veel intensiever. Wat dat betreft zijn de eind- en de groepsopdrachten bij Beeckestijn echt een stuk beter te doen!”

Ook aan de slag met digital marketing of customer experience?

Bekijk de onderstaande opleidingen  ↓