Ervaring Mireille Veenhuis

Over de post-master opleiding Customer Experience & Strategie & Organisatie

"Ik kan een opleiding bij Beeckestijn van harte aanbevelen!"
Mireille Veenhuis
Expert klantbeleving

"Ik heb de afgelopen jaren gewerkt bij verzekeraar Achmea in diverse sales- en managementfuncties. Mede door een op handen zijnde reorganisatie ben ik mij gaan heroriënteren op de toekomst. Ik wilde een vervolgstap zetten waarin verschillende disciplines zouden samenkomen. Bij de post-master opleiding Customer Experience Strategie & Organisatie (voorheen Customer Experience & Multichannel Management) bij Beeckestijn vielen alle puzzelstukjes op zijn plek."

Passie

"Ik heb vervolgens een adviesgesprek aangevraagd met een docent van Beeckestijn. Hij vroeg heel goed door. Wat ik écht interessant vind in mijn werk, waar ik blij van word en waar mijn passie ligt.”

Docent

“Ik vertelde hem dat als ik in een restaurant zit, ik in één opslag zie waarom een zaak wel of niet goed loopt en wat er beter zou kunnen. Het liefst zou ik dan ook meteen advies aan de restauranthouder willen geven. Zo pratende met de docent kwam ik verrassend genoeg bij de opleiding Customer Experience uit. Ik heb eigenlijk volledig vertrouwd op zijn advies en dat bleek dus heel goed uit te pakken."

Merkwaarde

"Vanuit de klant denken blijkt namelijk echt mijn ding te zijn. Ik vind het boeiend om uit te zoeken hoe bedrijven hun customer journey in kaart brengen en hoe klanten de merkwaarde ervaren. Door de individuele opdracht die ik voor de opleiding moest maken, kon ik datgene wat ik had geleerd meteen in praktijk brengen."

Ervaring van Mireille Veenhuis tijdens de Customer Experience opleiding

Knelpunten

"Ik heb mijn eindopdracht namelijk op ad interim basis bij Achmea gedaan. Doelstelling was een significante verbetering te bereiken van de klanttevredenheid en de medewerkersbetrokkenheid. Het startniveau van de NPS zat rond de 0 en moest minimaal naar een 10. Van te voren had ik een hoop open deuren verwacht, maar de knelpunten zaten juist daar waar ik het niet aan had gedacht. Maar de 10 halen, is me gelukt! Het was voor mij een geweldige manier om wat ik bij Beeckestijn heb geleerd in praktijk te brengen.”

Kennis

"Juist omdat ik de customer journey zo boeiend vind, zit ik er heel hard over te denken om voor mezelf te beginnen op dat gebied. Naast de opleiding Customer Experience kon gelukkig ik nog een paar colleges volgen bij de opleiding Digital & Online Marketing. Daar heb ik nieuwe kennis op het gebied van marketing opgedaan. Het fijne aan Beeckestijn Business School is dat ze heel erg goed met me hebben meegedacht."

Ook aan de slag met customer experience?

Bekijk de onderstaande opleidingen  ↓