Ervaring Robbert Keller

Over de post-master opleiding Customer Experience & Strategie & Organisatie

De opleiding vormt een goede mix tussen theorie en concrete praktijkvoorbeelden."
Robbert Keller
Marketingspecialist bij de afdeling Customer Experience Florius (onderdeel van ABN AMRO)

“Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en was op zoek naar een passende opleiding. Ik wilde aanvankelijk NIMA C gaan doen, maar op het allerlaatste moment tipte een collega mij. Hij is gastdocent bij Beeckestijn. De opleidingen die op de website stonden, sloten beter aan bij wat ik zocht. Ik ben een aantal keer met hem meegegaan als introducé en heb uiteindelijk gekozen voor de post-master opleiding Customer Experience Strategie & Organisatie (voorheen Customer Experience & Multichannel Management).”

Klantcontact

“Ik ben echt heel enthousiast over de opleiding. Deze was interessant en inspirerend. Ik kreeg een ongekende dosis energie van de colleges. Soms was het een bevestiging van wat ik al wist, maar ik heb ook veel nieuwe kennis en inzichten opgedaan. Voorbeelden daarvan zijn de verschillende manieren hoe een bedrijf de klantbeleving en het klantcontact kan verbeteren en hoe je van A tot Z een customer journey aanpakt.”

Leerzaam

“De groepsopdracht was een Harvard Business Case. In een paar uur ga je van niets naar een plan van aanpak met aansluitend een presentatie. Het was erg leerzaam en ik kreeg ook er veel energie van om met elkaar in een korte tijd een mooi resultaat op te leveren. Aan het einde van de dag tijdens de borrel met medestudenten zat ik nog na te genieten.”

WhatsApp-groepje

“Mijn medestudenten hadden een diverse achtergrond. De kruisbestuiving van professionals uit verschillende branches zorgde tijdens de colleges voor een goede dynamiek. Velen hadden inspirerende verhalen te vertellen. We hebben nog steeds regelmatig contact met elkaar in een WhatsApp-groepje. Daarin delen we ideeën of houden we elkaar op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Heel leerzaam.”

Ervaring van Robbert Keller tijdens de opleiding Customer Experience Management & Organisatie

Customer Experience

“Met de kennis die ik heb opgedaan, kon ik meteen op mijn werk aan de slag. Ik heb mijn individuele opdracht geschreven voor Florius. Uitgangspunt was hoe we met onze afdeling de klantbeleving konden verbeteren door Customer Experience te implementeren. Onderwerpen die tijdens de opleiding ter sprake kwamen, zoals de Net Promoter Score (NPS), persona’s en de customer journey, kon ik goed meenemen in de opdracht en toepassen in mijn werk.”

Ook aan de slag met customer experience?

Bekijk de onderstaande opleidingen  ↓