Ervaring Tessa de Vries

Over de opleiding NIMA B2 Digital Marketing

"De meerwaarde van Beeckestijn is dat ze je begeleiden tot aan je afstuderen."
Tessa de Vries
Content marketeer bij Sunweb

“Ik was al gespecialiseerd in social media, wilde mij breder oriënteren en besloot daarom een opleiding NIMA B2 bij Beeckestijn te volgen. Ik heb bewust gekozen voor NIMA omdat dat goed op mijn cv staat. Het deel B2, de Digital Marketing, had mijn voorkeur omdat ik meer over online marketing wilde leren; mijn kennis verbreden, de dingen beter kunnen plaatsen.”

NIMA

“Ik ben bij Beeckestijn terecht gekomen door veel rond te vragen en online onderzoek te doen. Ik heb nog overwogen om NIMA Digital Marketing bij de LOI via zelfstudie te volgen, maar dat leek me bij nader inzien niet zo’n goed idee. Dan moest ik alles zelf doen. De meerwaarde van Beeckestijn zit hem juist in de colleges en de ondersteuning. En Beeckestijn begeleidt studenten tot het afstuderen.”

Pittig

“De studiebelasting was in principe prima te doen, ware het niet dat ik gedurende de opleiding van baan veranderde. In plaats van vier dagen per week ging ik vijf dagen per week werken. Toen werd het wel even pittig omdat ik geen extra vrije dag meer over had om mij op mijn studie te storten.”

Ervaring van Tessa de Vries tijdens haar opleiding bij Beeckestijn

E-mailmarketing

“Tijdens de opleiding heb ik heel veel inspiratie opgedaan om mijn werk beter te kunnen vormgeven, bijvoorbeeld tijdens het college over e-mailmarketing. Daar wist ik nog weinig van. Door dit college weet ik nu veel beter waar ik op moet letten: wat is bijvoorbeeld de ideale frequentie, verzendtijd, onderwerpregel of preheader van een mail. E-mailmarketing is een belangrijk onderdeel van de totale contentstrategie van mijn werkgever”. 

Community

“Ondanks dat ik al heel veel wist van social media, heb ik ook daar nog heel veel over geleerd tijdens de opleiding. Bijvoorbeeld hoe je op een goede manier een community opbouwt, hoe je succesvol content inzet en hoe je over verschillende kanalen kunt schakelen. En ik heb ontdekt dat data-verzamelen erg belangrijk is om de juiste vervolgstappen te kunnen zetten. Ik heb echt heel veel inspiratie opgedaan bij Beeckestijn waardoor  ik mijn werk nu beter kan uitvoeren dan voorheen.” 

Ook aan de slag met online marketing?

Bekijk de onderstaande opleidingen  ↓