Subsidies

Subsidies

In jezelf investeren is belangrijk, maar soms heb je niet de financiële capaciteit om te investeren in een opleiding. De overheid erkent het belang van een leven lang leren en investeert mee in jouw kennisontwikkeling in de vorm van verschillende regelingen en subsidies. Onderstaand zijn de subsidiemogelijkheden te vinden. Ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn.

TIJDELIJKE REGELING UWV SCHOLINGSBUDGET

Sinds 1 juli 2018 kunnen werklozen in aanmerking komen voor een scholingsbudget van maximaal € 2.500 om de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Bekijk onze omscholingsmogelijkheden.
Vermeld contractnummer 224575 bij je aanvraag bij UWV voor een snelle verwerking.

SCHOLINGSREGELING BLIK VOORUIT (RIJKSOVERHEID)

Werk je 3 jaar of langer in dezelfde functie bij hetzelfde rijksonderdeel, dan kun je mogelijk gebruik maken van de Scholingsregeling Blik Vooruit (€1.000). Lees meer: Blik Vooruit

TEXTIELBRANCHE

Werk je in de Textielbranche, dan kun je mogelijk gebruik maken van €2.500 scholingstegoed via Stichting Fonds Kollektieve Belangen Texielgroothandel (FKB). Lees meer: www.textraining.nl

DE STARTVERSNELLER

Ben je startende ondernemer in de provincie Gelderland? Dan kun je mogelijk gebruik maken van €1.000 opleidingssubsidie via De Startversneller. Lees meer: www.destartversneller.nl

KMO (BELGIË)

Ben je woonachtig in Vlaanderen en werkzaam bij een KMO? Dan kun je gebruik maken van de kmo-portefeuille voor onze opleidingen. 

Regionale werkleerloketten

Verschillende regionale werkleerloketten en ontwikkelfondsen bieden scholingsvouchers of andere vormen van subsidie aan. 

Bekijk de mogelijkheden per regio ››

Hulp nodig?

Zie je door de bomen het bos niet meer in het woud van regelingen of heb je hulp nodig bij je subsidie-aanvraag? Laat het weten, we helpen je graag!

Zijn er subsidiemogelijkheden die je kent die niet zijn benoemd? Neem dan graag contact met ons op.